3/20/2017

Saanen esitellä: meidän kiitoskortit

Edellisessä postauksessa kirjoitin häätanssistamme, joka liittyi olennaisesti myös kiitoskortteihimme. Nyt voin siis paljastaa korteista lisää kun ensimmäinen tanssikappale avioparina on teilläkin tiedossa :) (tosin ehkä osa on jo nähnyt kiitoskorttimme instagramissa). Kiitoskorttien suunnitteluun, tilaamiseen ja lähettämisen meni "hieman" enemmän aikaa kuin oltiin ajateltu. Meillä oli yksinkertaisesti niin paljon kaikkea muuta tekemistä ja ajateltavaa. Kuvat saatuamme hurahtivat viikot aina nopeasti, joten lykättiin korttien tilaamista seuraavaan ja sitten taas seuraavaan viikonloppuun. Päätettiin kuitenkin tammikuussa, että nyt hoidetaan tämä homma ja laitetaan kortit tilaukseen. Seuraavaksi pohdittiin  eri vaihtoehtoja siihen, mistä kortit tilaamme. Vaihtoehtoina oli oikeastaan kolme: minted.com, josta tilasimme kutsukortit, Ifolor ja Smartphoto.


Päädyimme tilaamaan nämä ihanuudet Smartphotolta. Ja se kyllä kannatti.Voin todella lämpimästi suositella Smartphotoa! Palvelua oli todella helppo käyttää ja toimitus oli nopea. Olemme 100% tyytyväisiä tilaamiimme kiitoskortteihin. Laatu on erinomainen ja korteista tuli niin täydelliset, että silmät kostuivat hääpäivää muistellessamme. Näistä kuvista ei huomaa, mutta kortit on teetetty kauniille, himmeäkiiltoiselle pahville. Mielestäni rakkaus meidän välillä heijastuu kuvista hyvin ja sen lisäksi hääpaikkamme romanttinen tunnelma. 

Osalle vieraista lähti hopeanauhalla varustettu kiitoskortti ja osalle taas sinivalkoraitanauhalla. Hopeinen nauha nähtiin myös kutsukorteissamme ja raitanauha koristi kaasojen kimppuja ja vieheitä. Ostin hopeanharmaata nauhaa Sinellistä, mutta koska se loppui kesken, niin vaihdoimme sen tummansinivalkoraitaiseen. Mielestäni molemmat olivat tosi nättejä. Itse asiassa tykkäsin ehkä aavistuksen verran enemmän tuosta raitanauhasta. 

Kun olimme tilaamassa kortteja ei kuvalinkki toiminut. Päätimme siis tilata kortit varmuuden vuoksi ilman linkkiä, jos sitä ei saisikaan toimimaan (olisihan se ollut tosi noloa saada viestejä "ei tämä toimi"). Päätimme lisätä erillisen viestin kortteihin: "Mikäli haluat nähdä lisää kuvia hääpäivästämme, laitathan sähköpostia Outille getmarried@luukku.com". Tämä toimi loppujen lopuksi tosi hyvin. Lähetin halukkaille sähköisen linkin, josta oli helppo klikata katsomaan kuvia.


 Valinnanvaikeus oli siinä, mitkä kuvat valitsemme kiitoskortteihin. Halusin ehdottomasti useamman kuvan, ainakin yhden läheltä ja yhden maisemakuvan. Tässä kuvat, joista teemimme kortin. Nämä kuvat on ikuistanut häävalokuvaajamme Marko Laukkarinen.

.
 Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna kuvissa näkyy onnellinen hääpari. Tekstin kiitoskorttiimme nappasimme meidän ensimmäisestä tanssista: Janne Raappanan kappaleesta kaksi onnellista.


Postimerkiksi valitsimme saman häikäisevän kauniin joutsenen kuin hääkutsuihimme. Halusimme noudattaa yhtenäistä teemaa alusta loppuun saakka. Kirjoitin myös kiitoskortteihin nimet samaisella tummansinisellä kynällä. Mielestämme muotoilija Klaus Haapaniemen kultainen joutsenmerkki kruunasi kokonaisuuden.


Mitäs tykkäsitte kiitoskorteistamme?

2 kommenttia:

  1. Ihanat kortit ja itsekkin pidän tuosta siniraidallisesta enemmän :) ja vau, mitkä ihanat kuvat teistä!<3 todellakin niissä näkyy kaunis onnellinen hääpari.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)