2/20/2017

Pastellinsävyinen Häät-lehti

Raikas, pastellinen tuore Häät-lehti kolahti postiluukusta helmikuista arkea ilahduttamaan! Toinen mukava yllätys tuli viime viikolla kun Suomi 10- juhlaa kunnioittava kortti odotti kotiin tulessani, ystävänpäivätervehdys! Tulipa hyvä fiilis! Kuten sanotaankin, pienet kauniit eleet jäävät mieleen ja piristävät päivää. Mekin saimme häävierailemme kiitoskortit lähetettyä juuri sopivasti ystävänpäivän kunniaksi. Niistä lisää myöhemmin :).
Kuva

Uusimmassa Häät numerossa hypätään jo kevääseen. Päämallina toimii herkkä Lotta Hintsa, joka on meikattu raikkaaksi hänen omaa luonnolista kauneutta hyödyntäen. 


Olen samaa mieltä Lotan kanssa: "valitsisin aina ennemmin luonnonkukkia kuin tiaran hiuksiini". Kukat tuovat häälookkiin ihanaa rentoa fiilistä ja henkivät suomalaisuutta.


Kuplat kuuluvat juhlaan! Artikkelissa kuvaillaan Alkon valikoimasta löytyviä kuohuvia Ranskasta, Saksasta ja Italiasta. Itse suosittelen kuplivaa valikoidessa tutustumaan sen sokeripitoisuuteen. Yleensä vieraille maistuu paremmin kuiva tai puolikuiva skumppa makean sijaan. Hyvä nyrkkisääntö on se, että sokeria olisi alle 10 grammaa.

Kilpailu: Kokeile leikkimielistä testiä ja katso millainen kuohuviini olet. Voit voittaa laadukkaat Riedel-kuohuviinilasit: testiin pääset tästä!

Kuva
 Rakastan timantteja! Lehdessä esiteltiin kauniisti juurikin omaa makuani miellyttäviä säihkyviä valkokultaisia timanttisormuksia. On mahtavaa, miten paljon valinnanvaraa morsiamille löytyy! Olen todella tyytyväinen omiin sormuksiini, mutta olisi kiva myös vaihdella sormuksia fiiliksen mukaan vaihtelun vuoksi. Esimerkiksi romanttisena päivänä olisi ihanaa jos sormessa kimaltelisi vaalenpunaisella kivellä varustettu valkokultainen sormus.


Ooh, tämä sormus ja korvikset ovat täydellisiä! Kuin karkkia!


Pastellia, pastellia! Hempeät pastellisävyt ovat yksi tuoreimmista häätrendeistä. Ne ovat yltiöromanttiset ja sopivat täydellisesti valkoisen kaveriksi. Itse pidän todella paljon vaalenpunaisten eri sävyistä ja vaaleanpunainen olikin yksi meidän hääväreistämme! Jos valitsee pastellihääteeman, on hyvä olla tarkkana siitä, että kokonaisuus pysyy tyylikkäänä eikä lipsu lapsellisuuden puolelle. Teema pysyy arvokkaana, kun väripaletista napataan vain muutama sävy, ei koko värikirjoa.Kaasoja on monenlaisia ja tehtävätkin vaihtelevat paljon. Yhteistä kaikille kaasoille on se, että tärkein tehtävä on olla morsiamen tukena hääsuunnitteluissa ja tietysti itse hääpäivänä. Kaasot avustavat ja iloitsevat aidosti morsiamen onnesta, on vihdoin morsiamen vuoro loistaa! Olen itse ollut kaksi kertaa kaasona ja se on ollut minulle kunniatehtävä. Kauniit sanat, teot ja eleet vahvistavat ystävyyttä entisestään. Joskus tosin käy niinkin, ettei ystävyys kestä kaasoilua.

Kuva
Ajatus häiden järjestämisestä ulkomailla on tullut entistä suositummaksi. Häät-lehteen oli kivasti koottu useat ulkomailla vietetyt häät. Työkaverini suunnittelee häitä Italiaan, joten lahjoitan lehden hänelle kiertoon. Voin vain kuvitella miten satumaiset häät he järjestävät ensi kesänä!


Lehdessä löytyy lisäksi paljon kaikkea muuta. Sisältö oli mielestäni todella monipuolinen ja kattava. Käy hakemassa lehti hyvin varustellusta päivittäistavarakaupasta ja tsekkaa myös Häät.fi nettisivut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)