1/27/2017

Vuoden hääblogi 2017!!!!

Nyt vasta ehdin täällä blogin puolella palailla Love Me Do viikonlopun fiiliksiin. Tässä lyhyt postaus aiheesta Vuoden hääblogi 2017. Olen niin fiiliksissä, että pitää käsitellä tämä ennen kuin kirjoitan kaikista muista ihanista jutuista viikonlopun ja varsinkin sunnuntain tapahtumista mm. yllätyskosinnasta!

Palataan sunnuntaihin klo 15.00 hääbloggaajien valintaan...
 
Ensimmäisenä valittiin Vuoden kaupallinen hääblogi, joka meni ansaitusti Makea-hääblogille.
Olisi ollut tosi mukava tavata blogin kirjoittaja Janina, joka on aivan huikea ammattilaisbloggaaja. Makea hääblogista olen ainakin itse saanut hurjasti inspiraatiota, vinkkejä ja neuvoja juhlasuunnitteluun!

Seuraavaksi valittiin Vuoden hääblogi tulokas, jonka vei Häät.fi-blogi Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa. Kannattaa ehdottomasti tutustua tähän blogiin ja etenkin tähän ihanaan postaukseen. Olisi ollut  kiva ehtiä tutustumaan myös Tiiaan, joka kyseistä blogia kirjoittelee.

Viimeiseksi valittiin Vuoden hääblogi voittaja, joka oli oma blogini!!! Olin todella otettu ja yllättynyt valinnasta, koska en syksyn aikana ollut ehtinyt kirjoittaa blogia niin paljon kuin olisin halunnut. Blogin kirjoittaminen siis jatkuu edelleen, no worries! Olihan tämä ihan mahtava juttu ja nostettiin tietysti muutamat skumpat voiton kunniaksi ;).

Lämmin kiitos kaikille blogiani äänestäneille! Olette ihania!

9 kommenttia:

 1. Paljon onnea voitosta! Meni ihan oikeaan osoitteeseen. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Outi kauniista sanoista ja lämpimät onnittelut myös sinne, ihan oikeaan osoitteeseen meni kyllä tuo Vuoden hääblogi voitto, niin laajasti olet täällä käsitellyt hääaihetta + onnistunut järjestämään todella tyylikkään näköiset häät! :)

  Olisi ollut mukava päästä tapaamaan muita bloggaajia paikan päälle. Onnea muuten myös hääreportterin pestistä. Olisi ollut ihan huippua hakea myös tuota reportterin paikkaa, mutta valitettavasti aikataulut ym. eivät sopineet itselle. Mutta onneksi maailmalle lähtee haistelemaan häätrendejä kaksi ihan huippubloggajaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janina! Kuten sanottu, blogistasi löysin paljon inspiraatiota omia häitä suunnitellessa :)

   On kyllä tosi kiva lähteä katsomaan miltä häämessut Suomen rajojen ulkopuolella näyttävät ja mitä kaikkea on luvassa. Itselläkin harmillisesti ollut aikataulu kiireitä ja kaikkea muuta, mutta ehkäpä tästä pian helpottaa! Toivottavasti törmätään tulevaisuudessa joissakin messuilla tai tapahtumassa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)