1/01/2017

Love Me Do- Hurmaavat Häämessut


Hääsuunnittelua aloittaessa ei välttämättä tule ajatelleeksi, että tulette todennäköisesti ostamaan palveluita/tuotteita kymmeniltä eri palveluntarjoajilta. Uskallan väittää, että hääjärjestelyihin ja suunnitteluun käytetään nykyään jopa kaksin-kolminkertainen määrä aikaa ja rahaa aiempiin vuosikymmeniin verrattaessa. Häät ovat elämän suurin juhla, johon todella halutaan panostaa. Tästä johtuen on myös juhlapalveluntarjoajien määrä on kasvanut, joka aiheuttaa valinnan vaikeutta. Onneksi tämä on positiivinen "ongelma", sillä valinnan varaa todella löytyy ja taso on laadukasta. Häämessut ovatkin erinomainen ja tehokas tapa vertailuun ja tiedon saamiseen aina kauneudesta pitopalveluun ja kaikkea siltä väliltä. 
 
Love Me Do:ssa kokoontuu hääparien iloksi useiden eri alojen palveluntarjoajat. Tähän postaukseen olen poiminut muutamia palveluntarjoajia, joita me hyödynsimme häissämme ja jotka ovat tavattavissa myös Love Me Do:ssa. Seuraavassa postauksessa kerron omat tärpit messuille!


Tapahtumainfo: 
21.-22.1.2017
 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa
Lauantaina klo 11-17 & sunnuntaina 11-16


Asusteet ja hääpuku palvelut

Atelje Tuhkimotarina: Voisin hehkuttaa Tuhkimotarinan Heidiä tuntikaupalla. Häneltä sain mahtavaa palvelua ja neuvoja hääpukeutumista varten. Minulle tuli "pieni" paniikki hääpuvun suhteen viime tingassa, mutta onneksi Heidi ehti tehdä siihen pikaisesti korjaukset. Ostin häneltä myös tämän ihanan pitsireunaisen hunnun, josta en raaski luopua! Kannattaa ehdottomasti tsekata Atelje Tuhkimotarinan messupiste, sieltä löydät varmasti kaikkea kivaa ja hyviä messutarjouksia.

Fitting Room: Hääpukuani kavennettiin ensin Fitting Room:lla, josta ostin myös vannehameeni. Erityisesti liikkeen omistaja Aurora on aurinkoinen ja asiantunteva asiakaspalvelija, jonka hymy ei hyydy haastavassakaan tapauksessa. Helsingissä hääpuvun korjaukseen kannattaa varata aika hyvissä ajoin, jos häät osuvat kesäsesongille. Messuilla voi kysellä jo valmiiksi kuinka pitkälle kevättä nämä korjausompelimot on buukattu.
Kuvat Marko Laukkarinen

Korut 

Muistaakseni tammikuun 2016 Love Me Do:ssa ei ollut kovin montaa kultasepänliikettä mukana. Nyt tulevilla messuilla on monta koruliikkeiden edustajaa ja varmasti myös loistavia messutarjouksia on luvassa. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää  tarjoukset varsinkin hinnakkaampia ostoksia (esim. vihkisormus) tehdessä. Itseäni jäi harmittamaan, etten hyödyntänyt vihkisormusta ostaessani yhtä messutarjousta, vaikka onneksi löysin melko samanlaisen sitten toisesta liikkeestä. Minun sormukseni on ostettu Kultajouselta ja Timanttisilta, jotka ovat myös messuilla mukana!

Ninka: Muut hääpäivänä käyttämäni korut on ostettu Ninkalta. Jokaisilta messuilta, joissa on ollut Ninka mukana on varmasti aina tarttunut jotakin mukaan. Tämä piste on siis yksi suosikeistani! Myös sukkanauha ja hääkakkumme koriste oli Ninkalta hankittuja!

Kukat

Kukkakauppa Madonna: Vieläkin fiilistelen sitä, miten kaunis kimppu minulla oli. Olen todella tyytyväinen siihen! Suosittelen ehdottomasti Madonnan palveluja, vaikka messuilla on kyllä muitakin todella osaavia floristeja. Varmasti riippuu paljon myös siitä, missä häät/juhlat järjestetään. Olen myös tavannut Kukkapalvelu Freesin Marian, joka suunnittelee ja tekee varmasti  juurikin toiveiden mukaiset kukat.
Kuvat Marko Laukkarinen

Juhlatuotteet 

Sinelli: Näin jälkikäteen on helppo sanoa, että olisi ehkä kannattanut palkata hääalan ammattilainen avuksi, koska hääviikolle jäi niin paljon tekemistä. Toisaalta halusin myös tehdä mahdollisimman paljon itse ja että hääsomisteet ovat meidän näköisiämme. Joka tapauksessa paljon tuli askarreltua! Eniten hankintoja teimme Sinellistä, sillä heillä on niin runsas valikoima ja kivijalkamyymälä. Ostimme kartongit, pahvit, nauhat (sinivalkoraitanauhaa lukuunottamatta) ja paljon muuta Sinellistä. Hyödynsimme kartonkeja mm. kirkko-ohjelmien, paikkakorttien, hääkutsun infon tekoon sekä tulitikkujen koristeluun. Itselleni on tärkeää se, että pääsen hypistelemään ja vertailemaan sävyjä luonnossa. Toki jotkin asiat, kuten hääkakun koriste, paikkakortin pidikkeet, hääkarkit, karkkirasiat ja monet muut tuotteet on helpompi klikata ostoskoriin netistä. .


Juhlatuotteissa todella on runsaasti valinnanvaraa eri teemojen ja värien mukaisesti. Messuilla saat varmasti loistavia ideoita juhlasuunnitteluun. Kannattaa muuten ottaa paljon kuvia näytteilleasettajien messupisteistä. Voit myöhemmin palata siihen messuilla näkemääsi upeaan kutsukortti tai vaikka karkkibuffee ideaan, jota voit mahdollisesti omissa juhlissasi hyödyntää.
Kuva

Sulho kävi ostamassa nämä häärekvisiittana käytetyt ilmapallot muistaakseni Tapiolan Juhlamaailmasta. Ilmapallot toivat lisää romantiikkaa hääkuviin. Ilmapalloja hyödynsimme myös tupareissamme ja aikoinaan valmistujaisissani. Niistä saa lisää juhlatunnelmaa kuviin :)
Kuva Marko Laukkarinen


Muuta kivaa

Hääblogit: Mielestäni on todella mukavaa, että hääblogien suosio on kasvanut ja yhä useampi uskaltaa jakaa omia ideoita ja ajatuksia häidensä suhteen. Hääblogeista on ollut todella paljon hyötyä juhlien suunnittelussa ja yleisesti käytännön asioissa. En voinut edes kuvitella mitä kaikkea pitää muistaa ja ottaa huomioon avioliiton myötä. Myös itselleni on ollut suuri ilo kirjoittaa tätä blogia varsinkin kun olen voinut neuvoa ja auttaa muita hääpareja. Vaikka hääblogit ovat hyvinkin erilaisia, on niillä yksi yhteinen tekijä: RAKKAUS

Häät-lehti: Blogini perustamisen kautta alkanut yhteistyö Häät-lehden kanssa on ollut todella hauskaa ja antoisaa. Häät-lehdestä löytyy todella paljon monipuolisia, mielenkiintoisia ja hyödyllisiä artikkeleita häiden ja juhlien järjestämiseen liittyen. Jokainen lehti on oma yksilönsä ja aina löytyy jotain uutta. Yleensä messuilla on ollut tarjouksa, jossa voit ostaa yhteishintaa aiemmin ilmestyneitä lehtiä. Lehtiä onkin ihana kahlata kahvin tai vaikka suklaan kera häähuumaan uppoutuen. Ja muutenkin Sari ja Liina ovat niin symppiksiä! Messuilla nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)