1/21/2017

Hääreportterin päivä Love Me Do:ssa

Tänään vietettiin ihanaa messupäivää hääreportterin roolissa Love Me Do:ssa. Saimme kunnian toimia tässä roolissa Never. Say "never" blogin Susannan kanssa. Edelleen hieman "pökerryksissä" kaikesta häähuumasta ja messufiilistelystä. Voin sanoa, että aivan mahtava päivä! Sen verran nähtävää oli, ettemme ehtineet vielä kiertää kaikkia messupisteitä! Viime vuoden messuihin verrattuna messut ovat entistä antoisammat, näytteilleasettajat ovat todellakin panostaneet messupisteisiinsä, iloinen puheensorina kuuluu joka puolella ja tunnelma on mitä mahtavin. Jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin! Huomenna siis jatketaan ja mikä parasta, tapaamme muut superit hääbloggaajat!!!

Tässä omia suosikkipisteitä ja vinkkejä huomiseen messupäivään:

 Hääpukuliikkeet

Jospa saisi vielä viettää hääpäivän uudelleen! Olisi niin ihanaa pukeutua jälleen hääpukuun ja mielellään uuteen sellaiseen. Messuilla oli niin upeita pukuja, että niitä ei voinut olla koskettamatta. Messupisteissä voit selata hääpukuliikkeiden mallistoja ja löytää inspiraatiota juuri siihen oikeaan mekkoon tai pukuun. Kuvassa Seremonian messupiste.Meslewi ei muistaakseni ollut viime vuoden messuilla, joten tämä oli uusi tuttavuus itsellenikin. Heiltä löytyi kauniita, glamouria hehkuvia morsiuspukuja ja juhla-asuja. Esimerkiksi kaasojen mekot löytyisi varmasti helposti tästä liikkeestä.


Happy Road Hyvinkäällä tarjoaa ylellisiä, kansainvälisesti tunnetun Maggie Sotteron morsiuspukuja. Laadukkaasti valmistetut mekot saavat morsiamen säteilemään.


Lahden Glamour liikkeen messupisteessä oli upeita vintagehenkisiä ja boheemeja pukuja. Kannattaa katsastaa tämä messupiste, varsinkin jos etsit uniikkia hääpukua.


aaah, kauneutta...!!

1. Tapasimme messuilla Paulan ja hänen miehensä,  joiden messupisteessä oli Suaycosmetics:n tuotteita. Erityisesti ihastuimme minkkiripsiin, jotka ovat uudelleenkäytettävissä, kevyitä, eivät ärsytä silmää ja näyttävä osa juhlameikkiä. Messupisteessä voit helposti testata juuri omaan silmään sopivat ripset ja ne ovat messutarjouksessa 9,90e! Näitä ripsiä saa ainostaan Suaycosmetics: nettikaupasta, joten kannattaa ehdottomasti tarttua messutarjoukseen (tai ainakin itse aion). Huom! Muistathan ottaa käteistä mukaan.

2. Toisella messupisteellä ihastelimme Red Shoe liikkeen juhlakenkiä! Voi miten upeat nämä olisivatkaan ollut omaan häälookiini! Kengät valmistetaan Italiassa, päämateriaali useimmissa on nahka. Kengistä sai 10% messualennuksen!

3. Ninkan messupiste on niin herkullinen. Säihkyvät korut ovat ainakin omasta mielestäni osa tyylikästä juhlakokonaisuutta. 

4. Zenailsin messupisteellä sai halutessaan geelilaukkauksen tarjoushintaan. Myös itse otin eräässä Helsingin liikkeessä hääpäivää ja häämatkaa varten rankalaisen geelilaukkauksen, joka säilyi muistaakseni yli kuukauden! Lähdemme maaliskuussa Miamiin, jota varten voisin otattaa jonkin herkullisen lakkauksen omiin kynsiini.
 

Hääkuljetus Kovaselta

Mikä olisi ihanampaa kuin hypätä tyylikkääseen autoon vihkimisen jälkeen. Avata kupliva, vaihtaa pari suukkoa ja fiilistellä päivää suklaa suussa. Tätä kaikkea tarjoaa kuljetuspalvelu Kovanen, jonka messupiste erottuu massiivisella Mercedes-Benz:llä.

Autossa on todella paljon tilaa, joten runsaammankin puvun omistava morsian mahtuu helposti sisälle. Palvelu on aina laadukasta ja varmaa. Vuoden 2017 morsianten (etenkin Uudenmaan alueella) kannattaa hyödyntää tämä messutarjous: -20% hääautopalvelusta kun teet ennakkovarauksen 31.3.2017 mennessä koodilla WEDDING2017.Valokuvausta

Tutustuimme messuilla useaan valokuvauksen ammattilaiseen. Pisteiltä löytyi tosi hyvin messupaketteja, joita pystyy räätälöimään omien toiveidenne mukaisesti. 


Glitternistin messupisteeltä saat säihkyvän messulookin sekä vinkkejä meikkaukseen. Myös me tutustumme tähän palveluntarjoajaan tarkemmin huomenna ja kenties saamme pienet glitterimaistiaset!

Kakkuja ja juhlapalveluita

Vielä jäi paljon nähtävää huomiselle, joten tässä vain osa hurmaavista messupisteistä ja näyttävistä kakuista. Juurikin näistä messupisteistä saa todella paljon inspiraatiota juhliin ja kattaukseen!


Palataan messutunnelmiin lähiaikoina. Seuraa instassa lovemedofi ja outi_lady sekä #lovemedo2017!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)