12/27/2016

Eat, Drink & Be Married

Kirjoitin aiemmin täällä mitä olimme valinneet häävieraille tarjoittavaksi. Tässä vielä lisää kuvia siitä, miltä alkupalapöytä ja ruoat näyttivät. Kulosaaren Casinolla oli kauniisti katettu alkupalat noutopöydäksi kulmasalin isoon "huoneeseen". Alkupalat oli aseteltu pöydän molemmin puolin. Näin vieraat pystyivät helposti ja nopeasti valitsemaan herkut lautasilleen, eikä suurempaa jonoa syntynyt. Itse nimittäin inhoan jonottamista. Mielestäni noutopöytä toimi erittäin sujuvasti. Pääruokaan halusimme kuitenkin vielä lisää tyylikkyyttä, joten valitsimme pöytiintarjoilun. Myös sen tarjoilu vieraille toimi sulavasti.

Keskittyneenä ruokavalintoihin...


Kaikki näytti niin hyvältä, että otin jo alkupaloja todella runsaasti lautaselle. Huh, oli kyllä todella maittavaa ja täyttävää. En meinannut jaksaa syödä enää pääruokaa tämän jälkeen.


Viinivalikoimamme. 
Vieraille tarjottiin yhteensä kolme lasia puna- ja/tai valkoviiniä oman valintansa mukaisesti.


Nyt vasta huomasin tämän kauniin lautasen kukkakirjailulla, aivan ihana!'


Kulosaaren Casinon kokki oli valinnut pääruoan lisukkeeksi kevyen, pannulla väriä
saaneen kaalin (vai mikä nyt viralliselta nimeltä onkaan(?)), joten ateria pysyi hyvässä balanssissa.
Lisuke vaihtui sesongin mukaan, joten se tuli meillekin yllätyksenä.


Hyvää ruokaa parhaassa seurassa. Täydellinen päivä
Ruokailun yhteydessä pidettiin kaikki puheet, joista kuulette lisää seuraavassa postauksessa!

Postauksen kaikki kuvat Marko Laukkarinen

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)