11/30/2016

Vihkiminen kuvina

Kun kerran saimme kuvat niin pakko jakaa vielä muutama kuva vihkimisestä.
Tarkemman kertomukset vihkimisen tunnelmista löydät täältä.Pitkän hunnun kanssa oli hieman haastetta kääntyä pienillä portailla, mutta hyvin se onneksi meni.


Jee, voittaja fiilis! Päivän jännittävin osuus nyt ohi!


Kaasot jakoivat kirkon portailla ruusunterälehdet ja ohjeistivat vieraat portaiden molemmille puolille.

Postauksen kaikki kuvat Marko Laukkarinen.

Jatkuu...

2 kommenttia:

 1. Heippa! Teidän häänne näyttävät suorastaan lumoavilta, ja olette niin kaunis pari muutenkin :) Olisin udellut että kuinka aikaisin varasitte tuon Kulosaaren kirkon? tai muistatko kuinka paljon aikaisemmin kyseinen kirkko oli ylipäänsä mahdollista varata? Meillä suunnitteilla häät kesälle 2018 ja juuri tuo Kulosaaren kirkko kiinnostaisi sijainnin puolesta :) Mukavaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Salla!

   Pahoittelut vastauksen kestosta, oli jotenkin jäänyt tuonne julkaisemattomiin kommentteihin. Kiitos paljon ihanasta kommentista!

   Tsekkasin juuri, että olimme varanneet kirkon toukokuussa 2015, eli reilu vuosi ennen häitämme. Me olimme itseasiassa sekoittaneet varauksen noiden HKI:n suosituimpien kirkkojen kanssa samaan ajankohtaan. Toisin sanoen luulimme, että varaukset myös Kulosaareen alkavat vasta toukokuussa, vaikka siihen ei ole mitään "kirjoitettua sääntöä".  Varausta voi siis varmasti kysellä jo nyt. Me saimme onneksi vielä tuolloin toukokuussa haluamamme vihkiajan :). Se on kyllä kaunis, intiimi kirkko ja henkilökunta oli myös todella ystävällistä. Hyvän valinnan olette tehneet!

   Mahtavia hääsuunnitteluja teille ja ehkä törmätään Love Me Do:ssa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)