11/28/2016

Sulho ennen vihkimistä

Edellisessä postauksessa kerroin morsiamen fiiliksiä ja valmistautumisesta unelmien päivään. Tässä postauksessa nähdään hieman sulhon tunnelmia ennen vihkimistä. Sulho vietti viimeistä iltaa avomiehenä kahden bestmaninsa kanssa. Aamulla he valmistautuivat kaikessa rauhassa ja saapuivat kirkolle hyvissä ajoin. Meidän vihkiminen oli muistaakseni päivän ensimmäinen (klo 14).

Mielestäni oli todella mahtavaa miten sulho otti vieraat vastaan ennen vihkimistä, joka toi tervetulleen fiiliksen juhlaväelle. Tästä emme olleet etukäteen sopineet, mutta sulholle oli luontevampaa olla vieraita vastassa kuin jännittää bestmanien kanssa sakastissa. Pienen kirkon etu on siinä, että vihkimiset ovat harvemmin (ei liukuhihna meininkiä). Vieraat voivat saapua paikalle hyvissä ajoin ja toiseen juhlaseurueeseen ei todennäköisesti tarvitse törmätä. Näitä kuvia on ihana katsella, hymy on kaikilla niin herkässä


Kaasot lähtivät hotellilta jo ennen minua ja toimittivat "päähenkilöille" vieheet. Myös he toimivat vieraiden vastaanottajina ja jakoivat kirkon ovilla kirkko-ohjelmat.


Bestman varmisti papilta vielä sormusasiaa ennen vihkimistä.

Tämän postauksen kaikki kuvat Marko Laukkarinen.

Jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)