10/11/2016

Hääkuvaus osa 1

Olemme vihdoinkin saaneet muutamia kuvia hääpäivästämme, joten blogin pariin on paljon mukavampi palata. Hääkuvaajamme Marko Laukkarinen on osannut kauniisti vangita aidot tilanteet ja kuvat ovat meidän näköisiä. Mielestämme kuvista välittyy iloinen, rento tunnelma täynnä rakkautta ja onnea. Malttamattomana odotellaan sitä hetkeä, kun saadaan loputkin hääkuvista käsiimme.

Viime postauksessa kirjoitin meidän mieleenpainuvasta vihkimisestä ja nyt on aika palata kirkko-osuuden jälkeisiin tunnelmiin. Näimme sulhon kanssa ensi kertaa hääpäivänä vasta kirkossa, joten lähdimme kuvauksiin suoraan vihkimisen jälkeen. Olimme voittaneet Häät-lehden järjestämän kilpailun kautta hääautoksemme upean, helmiäsvalkoisen Renault Talismanin kuljettajan kera. Auto sopi täydellisesti meidän moderniin hääteemaamme, joten voitto tuli oikeaan osoitteeseen.

Tämän postauksen kaikki kuvat: Marko Laukkarinen


Minulla oli hieman haasteita mahtua runsaan hääpukuni kanssa sisälle, mutta sulhon avustuksella siinä kuitenkin onnistuttiin hyvin. Kilistelimme vasta vihittyinä samppanjalla ja kertasimme vihkitoimitusta läpi. Sitä tunnelmaa on vaikeaa pukea sanoiksi, yksinkertaisesti maailman paras fiilis. 


Ahkerana Instagramin käyttäjänä nappasin meistä ensimmäisen kuvan 
avioparina somekansalle ja tietysti blogini lukijoille.


Olimme valinneet muutaman kuvauspaikan, joista ensimmäinen oli Rauhankatu Kruununhaassa. 
Olen asunut Kruununhaassa aiemmin kolme vuotta, joten se on minulle rakas kaupunginosa Helsingissä. Halusimme kuvauspaikan, jossa on meille läheisiä elementtejä: meri, 
rento kuvausmiljöö ja ripaus historiaa.


Tässä yksi lemppari kuvistani


Upea hääkimppuni oli kukkakauppa Madonnan käsialaa


Miten te valitsitte hääkuvauspaikan? 
Missä kävitte nappaamassa hääkuvat?

Seuraava postaus: Hääkuvaus osa 2

Jatkuu... 

3 kommenttia:

  1. Voi kuinka kaunis morsian olet! Ja aivan ihana tuo kimppu :) kuvista tosiaan välittyy ihanan rento tunnelma ja teidän onni!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)