9/14/2016

Paluu hääfiiliksiin

Minulla on ollut todella vaikeaa palata häiden pariin blogin puolelle. Häämasennuksesta ei kuitenkaan ole kyse, vaan siitä, että emme ole vielä saaneet hääkuviamme. Haluaisin käyttää blogissani mieluummin ammattilaisen ottamia kuvia, kuin häävierailta saatuja kännykkäkuvia niiden laadun johdosta (vaikka niitäkin on ollut todella mukava nähdä, kiitos kaikille kuvia lähettäneille). En ole aivan varma kauanko kuvissa kestää, joten aloitetaan häiden fiilistely ainakin toistaiseksi vierailta saaduilla kuvilla. Pahoittelut siis blogihiljaisuudesta, pyrin kirjoittamaan postauksia jatkossa hieman tiheämmällä aikavälillä.

Hääpäivään on ihana palata aika ajoin ja olemme myös useamman vieraan kanssa käyneet päivää läpi. Päivästä jäi niin kauniit muistot, oli todella mahtavaa jakaa meidän tärkein päivämme läheistemme kanssa. Kuulostaa kliseiseltä, mutta olemme onnellisempia kuin koskaan. Me olemme nyt perhe. Elämämme isoimman juhlan järjestäminen tuntui välillä haastavalta ja ihmissuhteiden tärkeys korostui. Olemme todella kiitollisia kaikille upeille ihmisille, jotka meidän elämäämme rikastuttavat ja jotka ovat olleet tukenamme koko häiden ajan. Ne, jotka oikeasti osaavat olla iloisia toisten ihmisten puolesta, seisovat rinnalla myös silloin, kun elämä yllättää.

Pelkäsin hieman sitä, tuleeko häiden jälkeen "tyhjä fiilis". Sellaista ei ole kuitenkaan tullut. Ainoastaan häämatkan jälkeen Suomeen paluu ei tuntunut niin houkuttelevalta. Sekin asia on nyt korjattu. Mieheni täyttää ensi vuoden alkupuolella 30 vuotta, joten varasin meille ihanan kaukolomamatkan. Sitä odotellessa!!! Häiden jälkeen kalenteri ei muutenkaan ole tyhjentynyt, oikeastaan päinvastoin. Meille on koko syksyn ajan tulossa paljon rentoja illanistujaisia ja juhlia. Lisäksi järjestämme parin viikon päästä melko isot tuparit ja synttäreitänikin juhlitaan tässä kuussa. Täytän myös itse ensi vuonna pyöreät 30 vuotta. Emme ole vielä päättäneet vietämmekö yhdessä kuusikymppisiä, mutta ainakin niistä tulee lähes yhtä isot juhlat kuin häistämme! Olen viimeksi järjestänyt synttärijuhlat kun täytin 25 vuotta, joten ensi vuonna on megabileittein aika. Sain jo hyviä suosituksia juhlapaikaikoista Häät2016- ryhmästä!

Blogin kohtalosta en ole vielä päättänyt. Tietysti hääpäivä  ja ehkä muutamia muitakin juhlia käyn tässä syksyn aikana läpi. Ja tottakai blogissani käydään kurkkaamassa meidän super mahtavaan häämatkaankin! Hääpäivästä on loogisinta kirjoittaa aikajärjestyksessä. Seuraavassa postauksessa kerron lyhyesti siitä, mitä tehtäviä jäi hääpäivän aatolle ja sitten päästäänkin itse rakkauden päivään!
Upeaa loppuviikkoa kaikille! 
Terveisin, kaksi onnellista ♥

1 kommentti:

  1. No oho, kylläpäs kestää kauan kuvien saapuminen. :/ Mutta kiva päästä lukemaan myös teidän juhlista sitten aikanaan! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)