8/04/2016

2 päivää!

Vielä viime hetken tunnelmia ajattelin kirjoittaa vielä tänne blogin puolelle! Hääviikolla on ollut paljon tekemistä. Näin jälkiviisaana voisi sanoa, että olisi kannattanut ottaa koko viikko lomaa. Minulla alkoi siis eilen loma, mutta ensimmäinen lomapäivä sujahti yhdessä hujauksessa. Ensinnäkin vein aamupäivästä hääpuvun vielä kertaalleen sovitukseen ja kyllä sitä täytyy pienentää. Sen jälkeen tein viime hetken ostoksia. Löysin illaksi Stockalta ihanan hempeän vaaleanpunaisen huivin. Hennesiltä hain ihan perus valkoiset ballerinat, jotka sattuivat vielä olemaan alennuksessa :). Illalla askartelin vielä kirkko-ohjelmia.

Viime viikolla ostimme sulhon kanssa häätuoksut. Minä tuoksun Bvlgarin Crystallinelta ja sulho Jean Paulin Le Malelta. Häätuoksusta jää sitten ihanat muistot päivästä aina kun sitä suihkauttaa ylleen.
Tänään mulla piti olla oman kynnen geelaus ranskalaisella manikyyrillä, mutta tekijä perui laiton. Lähden kohta keskustaan etsimään tekijää, peukut pystyyn että pääsee vielä johonkin... Tai sitten lakkaan ne itse. Tälle päivälle jää myös paikkakorttien ja tiekylttien teko sekä kukkien osto. Huomenna aamulla teen vasta pöytäkartan valmiiksi, jotta se on sitten hääpäivänä varmasti "ajantasalla". Tällä viikolla nimittäin muutama vieras peruutti tulonsa. Katson vähän tilanteen mukaan teenkö kukka-asetelmat tänään vai huomenna. Huomen aamulla menen hakemaan hääpuvun ja teemme ystäväni kanssa hääkarkit. Menemme viemään iltapäivällä kaikki somisteet hääpaikalle, joten silloin kaikki pitäisi olla valmista! Sitten vain nautitaan!!!

Yleisesti ihan supermahtava fiilis! Joka päivä ystävät ja sukulaiset laittavat viestiä ja laskevat päiviä häihin meidän kanssamme. On tosi ihanaa, miten lähes kaikki vieraat on tässä jututussa niin mukana ja odottaa lauantaita jo kuumeisesti. Tulee maailman paras päivä nähdä kaikki rakkaat ja juhlia koko ilta meidän rakkauttamme! Jännitys tuntuu mahassa asti, mutta eiköhän siitä kirkosta jotenkin selvitä!

Blogia en välttämättä ehdi enää päivittämään, mutta minua voi seurata instagramissa nimimerkillä  missoutij ja meillä on myös häähästäg outijamika.

Ihanaa hääpäivää kaikille viikonlopun hääpareille!!!

1 kommentti:

  1. Toivottavasti kukista kuullaan vielä lisää jälkeenpäin! :) ollaan myös mietitty kukka-asetelmien tekemistä itse syyskuun häihimme, mutta hieman epäilyttää oma tietämättömyys aiheesta. Olisi kiva kuulla, miten ja millaisia asetelmia toteutitte.
    Ihanaa hääpäivää lauantaille! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)