7/11/2016

Tarvikkeita häävieraille

Wc-korit ovat mielestäni ihan must juttu. Häävieraana koen, että niistä on ollut paljon hyötyä ja siksi haluan "tarjota" tämän avun meidän vieraillemme. Tarvikekori ei ole pelkästään häiden juttu vaan niitähän kannattaa hyödyntää kaikissa isommissa juhlissa. Arvostan paljon myös sellaisia ravintoloita, joista vastaavanlainen tarvikekori löytyy.

Löysin Facebookin hääkirppikseltä ihanat sydämen muotoiset korit, jotka ovat juuri sopivan kokoiset. Miten sitä voikaan olla niin iloinen näistä pienistä jutuista! Koreista ja muista hankinnoista lisää täällä. Korien sisällöstä en ole ottanut stressiä. Messuilta on saanut paljon täyttettä korien sisältöön näytepurkeilla ja tuotteilla. Myös asiakkaani antavat paljon tuotteita ja näytteitä, joita hyödynnän hääpäivänämme. On tosi kiva, että jos vaikka kynsi sattuu katkeamaan tai hiukset haluaisi kiinnittää lakalla, löytyy "ongelmaan" korista oikeat tarvikkeet. Näin häävieras ei joudu harmittelemaan asiaa, vaan pääsee heti takaisin bilettämään :).
Kuva
Kuten kuvasta huomaakin, miesten kori näyttää aika vajaalta ja naisten taas pursuaa kaikkea mahdollista :D Mitä kaikkea näistä ihanista wc-koreista sitten löytyy? (osa vielä hankkimatta)

Miehet:
- kampa
- purkkaa
- kortsuja 
 - huulirasva
-kiiltoa poistava paperi
  - Calvin Klein tuoksu
- päänsärkylääke
- hengenraikastin
- laastari
-hammastikkuja
- teippiharja
- energiapatukka?
-  käsirasvaa?
 - suihkutettavaa dödöä?
 -hiuslakka/geeli?
Naiset:
- kampa
- purkkaa
- pinnejä & hiuslenkkejä
- luomivärisiveltimiä
- tamponeja & siteitä
- kortsuja 
 - huulirasva
-kiiltoa poistava paperi
  - joku tuoksu
- päänsärkylääke
- hengenraikastin
- laastareita
-meikkivoidenäytteitä
- kynsilakka
-lankoja ja neula & hakaneuloja
-kynsisakset & viila
- pinsetit
- viuhka
 -hiuslakka
- vanupuikkoja
-hammastikkuja
-  käsirasvaa
- energiapatukka?
 - suihkutettavaa dödöä?
Tässä kuva mitä tähän mennessä löytyy, vielä muutama juttu hankitaan :). Näillä "eväillä" ei  vieraiden pitäisi joutua pulaan. Jos mekollle kaatuu jotakin, niin keittiöstä saa lisäksi sitten suolaa jne.

Onko teille tulossa wc-korit Tuliko mieleen joku oleellinen tarvike, joka listalta puuttuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)