7/10/2016

Sailor bride-polttarit

Viime viikonloppuna vietettiin "viimeistä iltaa neitinä", eli minun polttareita. Voi sanoa, että sattui aivan loistava sää! Päivän teema oli amazing sailor bride. Toinen kaasoni haki minut ihanassa merihenkisessä lookissa kotoa, jossa sain lasin skumppaa ja ensimmäisen amazing rase tyylisen tehtävän. Vaikka arvaus seuraavasta etapista ei osunut täysin oikeaan, pääsimme silti matkaan ja perille asti. Menimme nimittäin siskoni luokse, johon hän oli valmistellut todella kattavan ja herkullisen brunssin. Suurin kiitos vielä Lauralle! Voi vitsit miten hauska oli nähdä kaikkia ystäviäni. Vain yksi ystäväni ei harmillisesti päässyt tulemaan.
Jotta ryhmä tutustuisi paremmin toisiinsa pyysin kaikkia kertomaan hieman missä ovat tutustuneet minuun ja muutaman hauskan asian/ tarinan meistä. Yhteistä oli tietysti biletys, jota olen harrastanut (huh) aika rankallakin kädellä. Nyt ei enää samaan tahtiin kyllä millään jaksaisi juosta baareissa ja onneksi ei tarvitsekaan :D

Jatkoimme matkaa hotel Fabianille, joka on meidän häähotelli. Matka meinasi tyssätä pride kulkueeseen, mutta onneksi kekseliäs taksikuski sai sen kierrettyä. Aikataulusta olimme kuitenkin sen verran myöhässä, että seuraavalle rastille meinasi jo tulla kiire. Sen arvasin oikein, eli risteily. Oi miten mahtavaa oli seilata niin kauniina päivänä merellä. Emme mahtuneet saman pöydän äären istumaan, mutta pyrin itse siihen, että ehdin jutella kaikkien kanssa heti päivän alusta saakka.
Seuraavaksi suuntasimme matkaa Espalle, jossa tehtäväni oli antaa kukka avioliittoneuvoa vastaan. En tiedä olinko niin ihmisiä karkottava ilmestys (vaikka hassua asua ei ollutkaan), mutta tämä tuntui kovin vaikealta :D Onneksi muutamat pariskunnat innostuivat antamaan vinkkejä muidenkin edestä.
Suunnistin meidät Stokkan kautta shakersiin. Siellä sain tehdä baarimikon avustuksella itselleni valitsemani drinkin. Halusin jotain raikasta, kylmää ja ei liian makeaa. Niinpä päädyin daiquriin, jonka maustin vadelmalla. Oli kyllä muuten todella hyvä drinkki!!!
Lähdimme vielä hotellille valmistautumaan ja sitten syömään Salutorgettiin. Kuuma päivä kostautui rankkasateena juuri, kun tuli aika lähteä baariin. Päädyimme Kalleen, joka oli aivan tyhjä :O. Olipa harmillista, tyhjällä tanssilattialla on super tylsää tanssia minun ja osan kavereistani mielestä. Ehkä myös koko päivän kävely vei osan energiasta, oltaisiin tarvittu lisää skumppaa ennen kuin "rohkaistuisimme" tanssimaan autiolla tanssilattialla :D. Niinpä osa lähti kotiin, osa jatkoi toiseen baariin... ja itse jatkoin ystävieni kanssa vielä iltaa hotellin aulabaarissa. Loppuillan kruunasi IHANA hääpari, joka tuli juhlimasta KULOSAAREN CASINON MERISALISTA. Mikä sattuma! Tämän upean hääparin kanssa juteltiin pitkään. Naurettiin, ylistettiin meidän hääpaikkaamme ja halattiin vielä ennen kuin päästimme heidät viettämään hääyötään. Koska en päässyt hotellihuoneeseeni, suuntasin taksilla kotiin.

Kuvia koko päivästä on melko vähän, joten jäi vähän "värittömäksi" tämä postaus. Kokonaisuudessaan päivä oli hauska ja mahtavaa viettää aikaa ystävien seurassa. Mutta fyysisesti erittäin raskas päivä, koko seurueella taisi olla jalat aika puhki seuraavan päivän :D. Ehkä minusta ei tule suunnistajaa, hahah. Kiitos kaikille mukana olleille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)