7/14/2016

Niin hyvä fiilis!

Nyt ollaan tavattu kaikki henkilöt, joilla on "rooli" häissämme. 
Fiilis ei voisi olla parempi. Pakko hehkuttaa heitä:

Kuvaaja 
Tapasimme hääkuvaajamme Marko Laukkarisen tällä viikolla kotonamme. Marko on todella sympaattinen, hauska ja meidän kanssaan samanhenkinen nuori mies. On tärkeää, että kuvaajan kanssa voi olla täysin rento oma itsensä, koska jännitys saattaa näkyä epäimartelevalla tavalla kuvissa. Marko on loistava kuvaaja, jolla on taito "vangita" ne hauskat tilanteet sekä ihanat romanttiset potrettikuvat.
Kuva: Marko Laukkarinen
Pappi + suntio + kanttori 
Halusimme ehdottomasti miespapin, vanhemman herran. Ennen papin tapaamista aloimme jo hieman pohtia osuiko valinta vikaan, jos hän onkin liian virallinen. Eilen koitti papin tapaaminen ja hän ylitti täysin kaikki odotuksemme. Pappi muistutti hieman isääni, todella lämminhenkinen, rauhallinen ja miellyttävä herrasmies, jolla on myös hyvä huumorintaju. Minua jännittää eniten se, että selviydynkö kirkosta, mutta tämä tapaaminen helpotti oloani todella paljon. En malta odottaa papin puhetta, siitä tulee todella hyvä. Lisäksi hänelle sopi kaikki muut toiveeni (kuten aplodit suudelman jälkeen!).

Suntion ja kanttorin tapamisimme keväällä Tahdon-illassa. Suntio on todella tomera naishenkilö, joka tietää missä pitää olla ja milloin. Kanttoreissakin on eroa. Itse ihastuin meidän kanttorin soittamana vielä enemmän Prinsessa Ruususen-häämarssiin. Kyllähän siinä kyyneleet nousee varmasti pintaan.

Papin sanoin: "Me olemme täällä palvelemassa teitä teidän suurena päivänänne".

Hovimestari
Vierailimme viime kesänä Kulosaaren Casinolla ja saimme toistaiseksi parasta palvelua eräältä hovimestarilta. Salaa toivoimme, että juuri hän toimisi meidän hääpäivänä hovimestarin roolissa. Kävimme koemaistelussa ja selvisi, että juuri tämä kyseinen henkilö on meidän hovimestarimme.  Niin asiantuntevaa ja loistavaa palvelua saa hakea. Kaikki onnistuu taitaa olla hänen mottonsa. Tosi mahtava fiilis!

Bändi
Olemme varanneet meille hääbändiksi serkkuni bändin, joten heitä ei erikseen tarvinnut tavata. Toivebiisilistan laitoimme heille jo hyvissä ajoin. Tanssiharjoitusten yhteydessä päätimme vaihtaa ensimmäisen tanssin hääparina tunteikkaampaan, ihanaan kappaleeseen. Bändi soittaa kolme settiä, edetään rauhallisemmasta rokimpaan iltaa kohden.

Dj
Dj:n roolissa toimii ystäväpariskuntamme mies. Hän löytyy facesta nimellä: Victor Damian Paredes Tolentino. Hän on kotoisin Meksikosta ja soittaa latino/reggaeton painotteista musiikkia mm. Tornin terassilla ja hietsun rantabileissä. Tapasimme Victorin viime viikolla ja olimme tehneet toivesoittolistaa valmiiksi. Listalla oli noin 10 kappaletta. Eli käytännössä hänellä on vapaat kädet (kaupallista musiikkia, viime aikaisia hittejä), mutta toiveena on sisällyttää nämä tietyt kappaleet samaan settiin. Uskoisin, että loppuiltana ei välttämättä pääse tanssilattiaa kauemmas!
Kuva
Täällä ollaan jo niin fiiliksissä, että tekisi mieli huutaa :D

Oletteko te jo ehtineet tavata häissänne "rooleissa" toimivia henkilöitä?

7 kommenttia:

 1. Me ollaan tavattu valokuvaaja, loppukuusta sitten pappi ja kanttori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä papin tapaamiseen :)

   Poista
  2. Kiitos! Meille tulee ihan erilainen pappi ku teillä, meille tulee nimittäin nuori nainen :D

   Poista
 2. Heips! Heitin sinulle blogissani pienen haasteen, jos hääkiireiltä ehdit sitä täyttämään. :)

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli miespappi, joka jo on siirtymässä pian eläkkeelle. Ja hän oli myös yhtä rento, suvaitsevainen ja aivan älyttömän mukava - ihan kuten teidänkin pappi vaikuttaa! :) Pelkäsin itsekin ennen papin tapaamista vihkimistä suunnattomasti, mutta jotenkin hän oli niin ihana ja rauhoittava, että jännitys katosi heti häntä katsoessaan. Ihanaa aikaa teille -nauti vielä siitä kaikesta hössötyksestä! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)