7/01/2016

Morsiamen, kaasojen, äidin ja anopin muistaminen

Kirjoitin aiemmin millaisia huomenlahjoja sulholle voisi hankkia. Tässä postauksessa pohditaan tarkemmin kaasojen, morsiamen äidin sekä anopin mahdollista lahjaa. Lisäksi vinkkejä miehille, mitä voisi hankkia morsiamelle huomenlahjaksi.

Itse pidän klassisista koruista kuten helmistä ja swaroski "timanteista". Arkena käytän pienempiä nappikorviksia ja juhlissa tykkään taas panostaa näyttävämpiin koruihin. Uskoisin, että korukäyttäjänä olen aika tyypillinen suomalainen. Koska koruja käytetään päivittäin, on mielestäni korulahja aina hyvä ja ikimuistoinen. Kiitokseksi kaasoille on korulahja todella kaunis idea, koska he voivat muistella päivää ja ystävyyssuhdetta aina korua käyttäessään. Äidille tai anopille korulahjan voisi antaa jo etukäteen häitä varten. Näin koru on ollut jo mukana rakkauden päivänä, josta muodostuu erityinen tunneside koruun. Myös huomenlahjaksi koru sopii hyvin, varsinkin klassiset korvakorut toimivat aina. Blogiyhteistyössä Perkko Oy:n ja Paletti Jewelryn kanssa sain todella kauniita koruja kokeiluun.

Ihastuin tähän Fossilin naisellisen tyylikkääseen ja siroon korukelloon, jossa on nahkaranneke. Samaa tyyliä noudattelee Fossilin ainutlaatuinen rannekoru. En yleensä ole niin vintage tyylinen, mutta näissä on sitä jotain. Vaaleat nahkakorut näyttävät todella hyvältä varsinkin valkoisen vaatetuksen kanssa ruskettuneella kesäiholla.

Fossil tuotteiden hinnat: 
   naisten kello 145,-
naisten rannekoru 39,-

Helmet on siinä mielessä hyvä lahja, että ne ovat ajattomia ja klassisia. En ole koskaan tavannut ketään, joka ei pitäisi helmikoruista, joten ne on aika "helppo" lahja naiselle. Tässä kollaasissa on tanskalaisen Skagen brändin luomuksia. Samaan AGNETHE-sarjaan kuuluvat ainakin sormus, useita korvakoruja ja kaulakoruja sekä rannekoru. Näitä on saatavilla hopeasta ruusukultaan (materiaali teräs).

Kuvan korujen hinnat: 
   Skagen sormus 45,-
Skagen rannekoru 59,-
Paletti Jewelryn Avia-korunsarjan tarinan mukaan nämä korvakorut on valmistettu isoäideille. Mielestäni nämä ovat kuitenkin sen verran ajattomat, että sopivat varmasti kenelle tahansa kaasosta isoäitiin.

 "Avia on latinan kielen sana joka tarkoittaa isoäitiä. Korun kauneus on muisto isoäideistä, joille luonto ja kukat ovat olleet aina tärkeitä asioita. Korussa yhdistyy raikkaus, sirous sekä ajaton muotokieli. Koru on kunnianosoitus kaikille isoäideille."
- Jessica Riksman

Kuvien korujen hinta:
Paletti Jewelryn molemmat korvakorut 39,-  

Tässä kuvassa minulla on ylläni Avia korvakorut ja Skagen rannekoru sekä sormus. Eikö olekin ihanan klassista?

Oletteko te ajatelleet antaa avustajille korulahjan tai itse toivoa sitä sulholta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)