7/06/2016

Heinäkuu to do

Nyt heinäkuussa on todella paljon hääjuttuja ja kaikkea muuta tulossa. On se pahin vaihe ennen häitä kun "joka päivä" jotain ja mitään ylimääräistä stressiä ei kaivata. Minulla on yksi mahtava ns.morsiansisar, joka elää täysin samaa vaihetta meidän kanssa. On ollut todella hauska jakaa vinkit, ilot ja harmitukset hänen kanssaan. Heillä on häät viikkoa ennen meitä. Hääjärjestelyjen lomassa on myös huomannut ketkä ovat niitä hyviä ystäviä, tarjoutuvat auttamaan ja kuuntelevat (muutakin kuin hääjuttuja). Tässä vaiheessa on hyvä todeta, että onneksi ollaan aloitettu hääsuunnittelu ajoissa ja tehty lähes kaikki järjestelyt yhdessä sulhon kanssa. Häiden suunnittelu töiden jälkeen arjen kiireiden keskellä ei aina ole herkkua. Hääjuttujen parissa meidän tiimi vahvistuu ♥
Eilen oli super mahtava päivä, koska saatiin Chocon hoito järkättyä. Iso kiitos jo tässä vaiheessa Lauralle!! Ollaan stressattu tätä tosi paljon ja nyt asia on kunnossa!

Dj:n tapaaminen 7.7. 
Mietitään muutamia biisitoiveita valmiiksi loppuillan biletystä varte. Muuten dj saa vapaat kädet. 

Valokuvaajan tapaaminen 11.7.
Tavataan Marko ensimmäistä kertaa. Tosi kiva jutella ideoista ja ajatuksista hääpäivää varten. 

Papin tapaaminen 13.7.
Papin tapaaminen vähän jännittää. Kyseessä on meille täysin tuntematon henkilö, joten toivottavasti kemiat kohtaavat ja hän saa meistä hyvän kuvan. Ainakin muutama tuttu on kehunut häntä hyväksi puhujaksi. 

Hääpuvun sovitus 14.7.
Kävin sovittamassa hääpukua 28.6. ja sitä täytyy vielä hieman kaventaa. Hääpuku on minulle yksi tärkeimmistä asioista. Aikaisemmat sovituskerrat olen käynyt hoitamassa itse. Nyt kuitenkin pyysin hyvän ystäväni mukaan, jotta voimme yhdessä katsoa sen istuvan minulle. Jos näyttää siltä, että vielä tarvii pienentää, niin sitten menee aika tiukille. Peukut pystyyn, että puku on nyt sopiva! 

Koemeikki ja kampaus 20.7.
En ole vielä täysin päättänyt sitä, millainen kampaus minulle tulee. Pitää hakea vielä kuvista inspiraatiota ennen tätä tapaamista. 

Kaasojen ja bestmanien tapaaminen & briiffaus 21.7. 
Järjestämme erikseen tapaamisen viikoilla 29 ja 30, koska aikatauluja on hankala sovittaa yhteen ja kaikki eivät pääse molempiin tapaamisiin mukaan. Näin kaikki varmasti tietävät mitä pitää tehdä ja milloin. Pyrimme järjestämään kaiken valmiiksi niin, että heillä on mahdollisimman vähän hommaa hoidettavana. 

Kirkkoharjoitus & juhlapaikalla vierailu vko 30 
Isäni tulee myös mukaan kirkkoharjoituksiimme <3 

Muuta:
* Sulholle paita ja rusetti. (Ostettiin viime viikolla hänelle tosi hienot kengät)
* Plaseeraus & paikkakortit (yksi vieras perui tällä viikolla tulonsa, katsotaan tuleeko vielä muita viime hetken muutoksia)
* Tienvarsikyltit
* Kirkko-ohjelmat
* Hääohjelmat
* Muut tulostettavat jutut
* Häätuoksut
* Sikarit .....jne.

Jotain muutakin varmasti puuttuu vielä :O? Pitää tehdä vielä kunnon check list. Pelkään hirveästi, että jotain tärkeää unohtuu! Kääk, tätä kirjoittaessa tuli heti mieleen, että olen unohtanut kokonaan sormusasian. Pitääpä pikaisesti kiikuttaa vihkisormus pienennykseen ja kihla kiillotukseen.


Sitten olisi vielä hiukset, ripset, rusketus, hampaiden valkaisu, kynnet...Kasvohoitojakin mietin, mutta en tiedä ehtiikö siihen ja ei viitsisi budjettiakaan venyttää :D

Onko teillä vielä paljon hommaa tekemättä?

1 kommentti:

  1. Kuulostaa aika samanlaiselta to do-listalta kuin meilläkin. :) Ehkä ollaan ihan oikeilla jäljillä!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)