7/28/2016

Hääpäivän sääennuste

Häihin on enää 9 päivää jäljellä, joten sääennustusta voi jo alkaa hieman vilkuilemaan. Mielestäni vaikuttaa todella hyvältä, optimaalinen sää olisikin juuri puolipilvinen! Pieni sade ei haittaa, meiltä löytyy upea teeman mukainen sateenvarjokin sen varalle. Oikeastaan sää vaikuttaa aika samalta kuin se oli vuosi sitten vieraillessamme Kulosaaren Casinolla -1v hääpäivänä. Toivotaan, että sää pysyy suurin piirtein ennusteen mukaisena, ei liian kuuma, tuulinen ja ei myöskään sadetta koko päivälle.
Lähde: Foreca
Myös Ilmatieteenlaitos on melko samoilla linjoilla Forecan ennusteen kanssa. Palataan säätietoihin vielä ensi viikolla. Liian kuumaa ilmaa ei ainakaan toistaiseksi tarvitse pelätä :)
Lähde: Ilmatieteenlaitos
 Millaista säätä te toivoisitte omalle päivällenne? 
Jo onnellisesti naimisissa olevat, millainen sää sattui teidän kohdalle?


2 kommenttia:

 1. Mäki oon kattellut tänään sääennustuksia! Tän ennustuksen mukaan +20 astetta luvattu, sateen mahdollisuus 36% ja vihkimisen aikaan voi vähän sataa. Ei haittaa vaikkei ois superhelle, mutta aurinkoa toivotaan ettei puutarhajuhlissa tuu kylmä. Melko pilviseltä vaikuttaa nyt vihkipäivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja ehtiihän tuo sääennuste vielä moneen kertaan vaihtua. Esim. nyt kuin katsoin uudelleen Helsingin säätä, niin ei näytä tuota sadetta klo 15 aikoihin :D.
   Ootteko ostanu vieraille vilttejä? Ne vois tulla tarpeeseen.

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)