7/13/2016

Häämeikki

Viimeaikoina päivät ovat menneet todella nopeasti. En ole vielä ehtinyt miettiä kaikkia yksityiskohtia häihin liittyen. Yksi näistä asioista oli häämeikki. Kampauskin on vielä hieman auki. Minulla on ensi viikolla koekampaus ja meikkaus Q-hair:ssa, joten päätin eilen miettiä tämänkin asian valmiiksi.

Mietin millainen meikki olisi hyvä, mikä sopii minulle ja millaisessa itse viihdyn. Hääpäivänä haluan korostaa silmiäni, ja muutoin iho saa jäädä aika naturelliksi. Ripsipidennyksillä saa jo aika paljon näyttävyyttä silmiin. Kevyt smoky eyes meikki korostaa silmieni sinistä sävyä. Huulissa kevyt puna ja/tai kiilto, poskissa ripaus aurinkopuuteria ja poskipunaa. Miltä kuulostaa?

Tämä meikki on todella hyvä. Olisipa ihoni yhtä kuulas hääpäivänä!
Kuva
Tässä meikissä silmät korostuvat ihanasti. Ihon meikki voisi ehkä olla hieman heleämpi, nyt se on aika matta. Toisaalta itsellänikin t-alue kiiltää helposti ja sitä en todellakaan hääpäivänäni halua. Huulistani ei tule aivan näin vaaleanpunaiset, mutta uskon, että kuvan tyylinen silmämeikki sopisi minulle todella hyvin.
Kuva
Tässä kuvassa taas iho on meikattu todella kauniisti. Se hehkuu, muttei kiillä. Silmiin voisi tulla juurikin samanlaiset siipimäiset rajaukset ja luomiväreinä beigen ja harmaanruskeaan taittuvat sävyt. 
Kuva
Näistä sävyistä pidän ja samantyylisiä voitaisiin kokeilla häämeikissä. Tässä myös luottohuulikiiltoni, Chanel sävyssä 204 (kuvassa enemmän pinkki kuin mitä oikeasti on). Katsotaan millainen koemeikki saadaan aikaiseksi. Ainakin ehtii vielä fiksaamaan toiveita, jos ei mene ihan nappiin. Peukut pystyyn, että meikistä tulee upea ja ennen kaikkea se, että iho on hyvässä kunnossa hääpäivänä!

Millainen häämeikki teille tulee? Teettekö itse vai luotatteko ammattilaiseen?

3 kommenttia:

  1. Muakin jännittää ehkä eniten just se missä kunnossa iho on hääpäivänä! Pahin skenaario on et joku finni päättää tulla just sillon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, pitää yrittää nyt välttää kaikkea "höttöä" ja juoda paljon vettä. Onneksi pienet ihovirheet saa piiloon, joku isompi finni keskellä otsaa tai leukaa olisi kyllä inhottava :(

      Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)