7/25/2016

Häähömppää

Viime aikoina on ollut vähän ristiriitaiset fiilikset; tosi onnellinen fiilis häistä, mutta surullisia ja ikäviä  juttuja on ollut paljon. Ajatukset ovat nyt olleet muualla kuin häissä. Haleja kaikille <3

Joka tapauksessa häät on aivan pian ja muutamia juttuja vielä tekemättä. Tänään itseasiassa havahduttiin siihen (kiitos Annin), että meidän häät on oikeasti jo ensi viikolla!!!! Mahtavaa ja kamalaa samaan aikaan. Jännitys tiivistyy! Hääaskartelut ovat olleet siinä mielessä kivaa puuhaa, ettei tarvitse kauheasti ajatella mitään, keskittyä vaan ahertamaan.Vielä pitäisi tehdä: kirkko-ohjelmat, menu- ja ohjelmakortit, tienvarsikyltit, paikkakortit ja pöytäkartta. Hääpäivän aattona teemme kukka-asetelmat ja pakataan hääkarkit rasioihin ja viedään kaikki somisteet hääpaikalle.

Sikarit & tulitikut

Meille tulee sikaribaari, joten tein sitä varten tuunattuja tulitikkuaskeja.
Niistä tuli mielestäni todella söpöt :). Mahtava yllätys oli se, että tulitikkujen pää on sininen!
Sulhanen käy ostamassa sikarit hääviikolla.
Hääkarkit
 
Hääkarkki jääköön vielä yllätykseksi. Pakkaamme "hääkarkit" läpinäkyvään rasiaan,
johon löydettiin ihanaa MR & MRS nauhaa. Häiden jälkeen paljastetaan, mitä rasia sisälsi.
Kattaus ja pöytänumerot 

Aiemmin mietin, että tekisin pöytänumerot itse. Mutta eräänä sateisena päivänä päädyin selaamaan himoshoppaajien tuntemaa nettisivua nimeltä Etsy ja sieltähän löytyi tällaiset ihanat peili-pöytänumerot.
Hintakaan ei ollut paha, joten klikkasin nämä ostoskoriin ja en voisi olla tyytyväisempi.
Pöytäkorttien pidikkeet olen aiemmin ostanut Facebookin hääkippikseltä.

P.s Myyn kaikki häätarvikkeet häämatkan jälkeen blogikirppiksessä. Joten jos olette bonganneet jotakin teidän häihinne sopivia juttuja, niin tsekatkaa blogia syyskuun aikana.

Millaisia somisteita teille tulee?

5 kommenttia:

 1. Onpas ihanat pöytänumerot! Yritin aikanaan etsiä Etsystä ihan pelkkiä kortinpidikkeitäkin pöytiin, mutta hinnat olivat niin törkeät, että päädyin hankkimaan pidikkeet kivijalkakaupasta ja vitsi mikä sattuma, mutta meillä on samanlaiset kuin sinulla tuossa kuvassa! :)

  Mies tehtailee pidikkeisiin parhaillaan menu-ohjelmapapereita ja ollaan huomattu, että kovin korkeaa paperia ei pidikkeeseen voi laittaa kun se alkaa sieltä ylhäältä lerpattamaan. Onko tuo kuvassa oleva paperi jotain paksua ja tukevaa pahvia kun pysyy niin hyvin pystyssä vai minkäkokoisen paperin aiotte laittaa pidikkeeseen kiinni?

  Tsemppiä myös loppuspurttiin kaikista murheista huolimatta! Toivottavasti nautitte kuitenkin päivästä ja ne surulliset asiatkin muuttuvat vielä iloksi. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Kuvassa oleva paperi ei pysy pystyssä, se on liian ohutta. Eli kuvassa se nojaa tuohon kukka-asetelmaan. Pitää ostaa jäykempää paperia/ tehdä lyhyemmät menu- ja ohjelmanumerot.

  Kiitos ja samoin teille! Kyllä aiomme nauttia täysillä hääpäivästä <3

  VastaaPoista
 3. Mistä sait ostettua/tilattua noita värillisiä tulitikkuja? Oon etsinyt, enkä löydä mistään! Ja miten teit nuo tulitikkuaskit? Leikkasitko paperista ja liimasit vai miten? :)

  VastaaPoista
 4. En tiedä tuliki kommenttini perille, mutta koitan uudestaan :). Eli mistä oot hankkinut noita vörillisiä tulitikkuja? Ei oikeen mistään löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Pahoittelut vastauksen kestosta. Tulitikut oli muistaakseni ostettu Lidlistä.

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)