7/19/2016

Blogihaaste

Sofia blogista Kesähäät ja Insinöörin morsian Anni lähettivät minulle haasteen, jonka otan tietysti ilomielin vastaan. Haasteen ideana on jatkaa seuraavia lauseita ja lähettää haaste eteenpäin 1-3 hääbloggaajalle. Haastan seuraavat bloggaajat: Miss Murphy menee naimisiin ja Marrasmorsiamen merkintöjä.

En ymmärrä... miten tämä aika menee niin nopeasti. Kun 2 vuotta sitten varasimme hääpäivää kaikki tuntui niin kaukaiselta ja nyt tässä ollaan, reilu 2 viikkoa häihin!

Seuraavaksi ajattelin... käydä salilla ja illalla teen tulitikkuaskit.

Viime aikoina... on ollut hyvä fiilis kaiken suhteen. Nyt vain nautitaan tästä häähuumasta!

En osaa päättää... millainen kampaus minulle tulee. En vielään ole täysin varma siitä, ja huomenna menen koekampaukseen!!!

Hävetti... käyttää "feikki" sormusta, koska kihlani on tällä hetkellä kiillotuksessa. En aio käyttää kihlaa enää ennen hääpäivää, jotta se on varmasti yhtä kiiltävä kuin vihkisormukseni. Joten pari viikkoa mennään vielä tällä feikillä, ilman sormusta on outo olo. 

Muistan ikuisesti... kun mieheni kosi minua ja kertoi, että oli pyytänyt isältäni lupaa. Se oli niin romanttista!

Päivän paras juttu... kun mies lähetti viestin "Olet jaksanut tosi hyvin järjestää kaiken. I love you <3"

Noloa myöntää, mutta... mietin hetken pepputoppausten laittamista hääpukuni kanssa, jotta puku istuisi paremmin. No nyt sitä pienennetään vielä hieman, joten toppauksia ei tarvita kun oma peppu pääsee "oikeuksiinsa". Hahhah, en niitä olisi kyllä kehdannut laittaa enkä edes tiedä mistä niitä saa :D :D

Viikko sitten... tajusin, että vielä paljon asioita tekemättä. Teimme yhdessä listaa ja saimme paljon asioita hoidettua!

Kaikista pahinta on... jos me tai joku läheisemme olisi hääpäivänä kipeänä. Toivon myös, ettei päivälle satu hirveä helle, koska hääpaikassamme ei ole loistava ilmastointi!

Salainen taitoni on... suunnitella asiat niin, että ne näyttävät myös käytännössä hyvältä. Tai ainakin omasta mielestäni.
 
Jos saisin yhden toiveen, se olisi... että kaikki olisivat hääpäivänä rentoja, iloitsisivat meidän puolesta (ja unohtaisivat omat riitansa) ja tietysti se, että kaikki ilmoittautuneet pääsisivät tulemaan paikalle.

Minulla on pakkomielle... että kaikki on täydellistä. Olen perfectionisti ja visualisti. Pyrin tekemään asian kuin asian huolella, jotta toteutus on täydellisyyteen pyrkivä. Myös pappi kertoi olevansa visualisti ja ohjeisti, etttä esimerkiksi kaasojen ja bestmanien tulee olla samassa linjassa kirkossa. Ihanaa, että joukossa on muitakin, joille pienet yksityiskohdat on tärkeitä.

Söin tänään... aamupalaksi omenan, halloumisalaattia töissä, riisikakun  ja illalla lohisalaattia. Näin viimeisinä viikkoina pyrin välttämään turhia hiilareita.

Ärsyttävintä on... kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Aika paljon vastoinkäymisiä ollut, mutta onneksi niistä selvitään voittajina! Sellaiset ihmiset ärsyttävät, jotka yrittävät järjestää draamaa viimeisinä viikkoina ennen häitä.

Tekisi mieli... olla jo lomalla...

Minusta on söpöä... kun mies tekee kanssani hääaskarteluja. Paikkakorttien teosta hän tosin sai potkut, sen verran epäsiistiä jälkeä tuli :D

Olenko ainoa, jonka mielestä... Satuhäät ei ole enää mukavaa katseltavaa, pikemminkin saa tuntea myötähäpeää...

Teksti kirjoitettu 19.7. Kiitos haasteesta!

4 kommenttia:

 1. Totta tosiaan, olisin itsekin voinut kirjoittaa useamman näistä lauseista kuten tokaisit tuossa aiemmin, hah! :D Kiva kuulla, että sinulla(kin) on kaiken kaikkiaan hyvä fiilis lähestyvistä juhlista tässä vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! :) Nyt muakin alkoi kiinnostaa noi pepputoppaukset; ei tarvitsisi kyykätä niin paljon.;)

  VastaaPoista
 3. Mun piti kans välttää hiilareita, mut nyt oonkin juhlinut iskän synttäreitä ja lauantaina juhlitaan veljenpojan nimijuhlia! Hyvästi häädieetti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa ;) ei se yhteen tai kahteen sortumiseen kaadu :D

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)