6/30/2016

Suomen suurimmat häät

Nyt haetaan rohkeita pariskuntia viettämään häitään suorassa radiolähetyksessä!

Suomen suurin radiotalo Bauer Media järjestää kolmelle pariskunnalle unohtumattomat häät, kun pariskunnat vihitään suorassa radiolähetyksessä 2,4 miljoonan kuuntelijan toimiessa vieraina. Radio Nova, Iskelmä ja Radio City toimivat perjantaina 19.8. hääradioina, kunkin kanavan studion toimiessa häänäyttämönä. Häät alkavat klo 9 vihkimisellä, jonka jälkeen juhlitaan radiotoimituksissa hääkakun leikkauksen ja kuohuvan merkeissä. Apukaasoiksi ja -bestmaneiksi pariskunnat saavat kunkin kanavan tähdet: Radio Novan Minna Kuukan ja Aki Linnanahteen, Iskelmän Anna-Mari Raaskan ja Mikko Siltalan sekä Radio Cityn Mikko Honkasen ja Ville Kinaretin.

Suomen suurimpien häiden pariskuntien haku alkaa maanantaina 20.6. ja kestää 17.7. asti. Perjantaina 22.7. mennessä selviää, ketkä kolme pariskuntaa sanovat tahdon suorassa lähetyksessä. Voice.fi kertoo ja kuvittaa pariskuntien matkaa valintatilanteesta häiden suunnitteluun ja halki koko jännittävän hääpäivän.

Seuraa pareja, häävalmistelujen etenemistä sekä häitä somessa #radiohäät. Vihkimistä on mahdollista seurata myös facebook-livessä kunkin kanavan omalla facebook-sivulla.

Lisätietoja häistä sekä pariskuntien ilmoittautuminen löytyvät osoitteesta www.voice.fi.
Suomen suurimmat häät mahdollistaa Bauer Media ja Ostosraha.fi. Lähde
Kuva
Huh, itse en tähän uskaltaisi ilmoittautua, sen verran jännittää häät jo sukulaisten ja ystävien kesken. Ideana tämä on hauska ja varmasti mieleenpainuva! Ja olisihan se aika mahtavaa, jos Minna Kuukka toimisi kaasona! Näitä häitä emme harmiksemme pääse seuraamaan radiosta, sillä olemme silloin viettämässä rakkauden täyteläistä häämatkaa. Aion kuitenkin seurata instassa hääpareja, kun heidät julkaistaan <3

 Uskaltautuisiko joku teistä lähteä tähän mukaan?

3 kommenttia:

 1. En kyllä lähtisi :D Jännittää tarpeeksi muutenkin ja riittää, että häät ovat hieman esillä sitten blogissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, liikaa olisi jännitystä ja julkisuutta. Eikä ehkä niin juhlava juttu sanoa radiossa tahdon. Sopii varmasti paremmin räväkämmälle/spontaanille pariskunnalle :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen juttu. Itse en kyllä lähtisi moiseen mukaan, mutta valitut parit saavat varmasti ikimuistoiset ja todella erilaiset häät! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)