6/07/2016

Muutto hoidettu!

Tämä viikko lähti käyntiin uudesta kodista ja eilen mentiin vielä siivoamaan vanha kämppä. Huh! Kiirettä on siis pitänyt, mutta onneksi pahin urakka on ohi. Perjantaille sovittu muutto ei mennyt aivan odotetusti ja hiki virtasi. Viikonloppuna korkattiin ansaittu sampanja! Ainakin se on tullut huomattua, että kyllä ne miehetkin stressaa. Sulho on nimittäin ollut todella kireänä. Nyt alkaa onneksi taas hymykin vähän irrota. Vaikka meidän uusi koti on aivan ihana, en voi missään nimessä suositella muuttoa vain muutama kuukausi ennen häitä :D. Sen verran "hermoja raastavaa" touhoa tämä muuttaminen kyllä on!

Eilen oli tasan 2 kuukautta häihin. Seuraavat viikot kuluvat kotia laitellessa ja polttareita odotellessa :D. Tänään pääsen onneksi vähän hemmottelemaan itseäni. Käyn laitattamassa ripsipidennykset. Kyseessä on sama paikka, jossa kävin toukokuussa värjäyttämässä hiukseni. Samalla selvisi, että siellä  tehdään myös ripsipidennyksiä, joten ajattelin ottaa ne hyvissä ajoin ennen häitä. Näin ehdin katsastaa miten volyymiripset ja uusi ripsientekniikka sopii minulle. Jos näyttää siltä, että ne ei olekaan hyvät, niin otan sitten häihin normiripset :).

Ihanaa aurinkoista viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Voin kyllä kuvitella, että "pieni" stressi kun näin lähellä ennen häitä muuttaa :D Täällä samoja viikkosuunnitelmia, huomenna kokeillaan miten ripset sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😊 Ripset on hyvät, mutta en oo varma onko volyymit vähän liikaa. Pitää pari päivää seurata miltä näyttää ja jos ne on liian "näyttävät" niin sit otan huollon niillä perusripsipidennyksillä. Otatko sä volyymit?

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! :)
  Voin kertoa, että muutto viisi viikkoa ennen häitä helteessä ja kovassa kuumeessa käy hyvästä tavasta hukata kiloja ennen juhlia... Kun muutto-aikataulumme selvisi, totesin sulhaselle, että vain hullut muuttavat näin. No, siitä selvittiin ja jotenkin ne hääjututkin on saatu tehtyä tässä sivussa :D

  Eli hyvä me ja hyvä te!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hauska kuulla, että täällä on muitakin yhtä "hulluja" :D. Meillä hääjutut on vähän jääneet sivuun, mutta nyt on hyvä aika aktivoitua kun tavarat on suurin piirtein saatu paikoilleen.

   Ihanaa häiden aikaa teille!

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)