6/01/2016

Klassiset Viola-timanttisormukset

Viola on henkeäsalpaavan kaunis korusarja, joka koostuu upeasta pääsormuksesta ja molemmille puolille lisättävistä rivitimanttisormuksista. Jos mies haluaa pelata varman päälle, kannattaa ehdottomasti valita kihlasormukseksi Violan rivitimanttisormus, johon on helppo yhdistää lähes millainen vihkisormus tahansa. Yksinään Viola rivitimanttisormus on kauniin siro, mutta nämä kolme sormusta yhdistettynä saadaan kyllä ihanaa näyttävyyttä ja säihkettä. Ja miksi tyytyä vähempään, kun sormuksia pidetään kuitenkin koko loppuelämän ajan!

Viola (rivi)timanttisormus 579,-
Viola-timanttisormus on valmistettu valkokullasta (585/000) ja siinä on 25/0,13ct W/Si timantit. 

Viola timanttisormus 1349,-
 Viola-timanttisormus on valmistettu valkokullasta (585/000) ja siinä on 0,15+36x0,005=0,33ct W/S timantit. 


Tämä blogipostaus tehty yhteistyössä Oy Perkon ja Paletti Jewelryn sekä Häät Median kanssa. 

 

Mitä mieltä te olette näistä ihanuuksista?

5 kommenttia:

 1. Mä yritin etsiä jossain vaiheessa sopivaa siroa rivisormusta oman kihlan kaveriksi ja selasin kaikki mahdolliset läpi, nämäkin. Eivät olleet mun tyyliset, mutta kauniit ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni kauan etsiä sellainen vihkisormsu. Halusin sellaisen, jossa rivitimantit menevät tarpeeksi pitkälle/ leveästi. Tämä Viola sormus olisi ollut täydellinen ja onkin itseasiassa todella samantyylinen kuin tuleva vihkisormukseni.

   Poista
 2. Todella kaunis kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo keskimmäinen! Nyt pitäisi kyllä lopettaa tää sormusjuttujen lukeminen, aina löytää uusia kauniita ehdokkaita vaikka oma on jo maksettu ja laitettu tilaukseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sen jälkeen ei kannata kauheasti enää katsella ;). Vaikka voihan näitä ihanuuksia hankkia sitten vaikka hääpäivälahjaksi <3

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)