6/22/2016

Hääkukat tilattu

Hei pitkästä aikaa!

Viime viikolla lähdin töistä kaatosateessa kohti Kukkakauppa Madonnaa. Olimme sopineet myyjän kanssa tapaamisen, johon olin valmistautunut kuvakollaaseilla morsiuskimpusta ja vieheestä. Täytyy kyllä sanoa, että sain loistavaa palvelua. Myyjä ymmärsi heti millaista kimppua lähdetään rakentamaan. Mielestäni morsiuskimppu on tärkeä "asuste" hääpäivänä, joten annoin tarkat ohjeet muodosta, kukista, nauhasta, sitomistavasta jne. Uskon, että muistin tuoda esille kaikki toiveeni. Keskustelusta jäi todella varma ja hyvä fiilis, siitä tulee ihana!

Morsiuskimppu

Tässä hieman tyylisuuntaa kimpustani. Pääkukkana nähdään pioni, joka symboloi rakkautta, menestystä ja naisellista kauneutta. Kimpun värit edustavat itselleni tiettyä herkkyyttä, jota myös minusta löytyy. Toiveena olikin, että kimppu sopii tietysti hyvin morsiuspukuuni, mutta myös persoonaani. Liian räväkät värit tai boheemius ei ole minun juttuni.
Vieheet

Mikan viehe noudattelee samaa tyyliä morsiuskimpun kanssa.Viehe tulee olemaan kaunis ja siro, liian isoa kukkaa en siihen halunnut. Myös sulho tykkäsi kovasti kuvien tyylistä. Kuten myös omaan kimppuuni, annoin vieheen tekoon todella tarkat ohjeet. Myönnän, että olen hieman perfektionisti ;).

Bestmaneille, minun ja Mikan isälle tulee samanlaiset vieheet ja ne ovat samaa väriä kaasojen kimppujen kanssa. Kaasoille teen itse kimput, joten yritän saada niistä mahdollisimman tyylikkäät ja ammattilaisen tekemän näköiset. Onneksi eräs ystäväni on apunani koko häitä edeltävän päivän, jolta saan apua niin kukkien hankintaan kuin kimppujen suunnitteluun ja tekoon.

Tästä on kyllä hyvät fiilikset. Kukat on niin ihania ja kauniita!
Onko teillä jo ollut tapaaminen floristinne kanssa? Millaisia kukkia teille tulee?


6 kommenttia:

 1. Tuleepas ihana kimppu noilla kukilla! Minä kirmasin omalle floristilleni varmaan joskus kuukausi sitten ja päätettiin käyttää kimpussa neilikkaa ja harsokukkaa, pioni kun tuskin kukkii enää niin myöhään elokuussa. :( Mutta hyvä, että olin ajoissa, koska esimerkiksi pöytäkukat taitavat mennä uusiksi, onneksi vielä on siis aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on muistaakseni häät 1pv ennen meitä :). Neilikka on ainakin ihana ja varma kukka, joka kestää hyvänä koko päivän <3

   Poista
 2. Ihania inspiskuvia :) Mulle tulee kans pionia omaan kimppuun, jos ovat vielä kukkismiskunnossa heinäkuun lopulla!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, luotan kyllä siihen että tulee upea kimppu. Kukkakaupasta luvattiin, että jos pioni ei kuki Suomessa enää elokuun alussa, niin tilaavat (muistaakseni) Puolasta tms. Eli todella hyvää palvelua ja kimpun hintakin jää mielestäni erittäin kohtuulliseksi.

  Lisäksi muistelen, että ainakin viime vuonna Lidl myi pionia vielä elokuun puolivälissäkin, että kyllä sitä varmasti ainakin teidän häiden aikaan Susanna on vielä saatavilla :).

  VastaaPoista
 4. Mä kävin jo aikaa sitten tilaamassa kukat, kun olin Porissa. Värimaailma on sama, pionia ei tule, mutta jokin hyvin samankaltainen, pienempi kukka kuitenkin! Samoin harsokukkaa, neilikkaa ja orkideaa. Orkideaa haluasin ehdottomasti, sillä se oli edesmenneen pappani lempikukka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Ja todella kaunis ele kunnioittaa pappaasi <3

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)