5/19/2016

To do: touko- ja kesäkuu

Tosiaan hääjutut ovat edenneet ja tässä hieman aikajaksoa tuleville viikoille. Tähän pitäisi vielä mahduttaa hääkakun maistelu, toisen floristin tapaaminen, ripsipidennykset, asusteiden hankkiminen sulholle jne. Luulen myös, että meidän molempien polttarit järjestetään kesäkuussa ennen juhannusta. Saa nähdä osunko oikeaan. Päivätyöhön ja treeneihin nämä yhdistettynä alkaa jo olla aika haasteellista. Saa nähdä mitä heinäkuusta tulee, silloin onkin jo enemmän tekemistä. Ystäviäkin pitäisi ehtiä näkemään! Pitää kuitenkin muistaa nauttia tästä ihanasta ajasta ja varsinkin kun häiden suunnittelu on niin kivaa!
Kuva
Hääpuvun ensimmäinen sovitus 12.5. 
Kerroin aiemmin hääpuvun ensimmäisestä sovituksesta. Melko paljon pukua saa kaventaa eri kohdista, joten mielenkiinnolla ja jännityksellä odotan seuraavaa sovitusta. 

Avioehto 20.5.
Erään ihanan hääbloggaajan tuleva mies, joka itseasiassa on vanha lukiotuttuni laatii meille avioehdon.

Hiusten ensimmäinen värjäys kampaajalla 21.5.
Olen nuukaillut hiustenvärjäämisessä ja värjännyt ne itse kotiväreillä viime vuodet. Nyt kuitenkin haluan käydä muutaman kerran ennen häitä värjäyttämässä ja leikkaamassa ne alan ammattilaisella, jotta väri on mahdollisimman hyvä hääpäivänä. Kyseessä on kaasoni suosittelema kampaamo Pause. Tämä on kuitenkin eri paikka kuin se, josta olen buukannut kampaukselle ja meikkaukselle hääpäivää varten. Silloin suuntaan Q-hairiin.

Häätanssikurssi 24.-25.5
Menemme sulhon kanssa TSL:n järjestämälle häätanssikurssille, joka on kahtena peräkkäisenä arki-iltana. Toivottavasti siellä palaa vanhat opit mieleen ja että ne muistetaan myös suurena päivänämme.

Tapaaminen floristin kanssa 13.6.
Varasin tapaamisen kukkakauppa Madonnaan Helsingin Kruununhaassa. Kyseistä kukkakauppaa on kehuttu häät 2016 ryhmässä ja ainakin nettisivujen mukaiset kimput tekivät minuun vaikutuksen. Tarkoitus on ottaa täältä morsiuskimppu ja vieheet.

Viimeinen päivä vastata kutsuihin 20.6.
Laitoimme muutamat lisäkutsut niille, jotka olisimme alunperinkin halunneet kutsua. Tällöin selviää tarkka osallistujamäärä ja voimme alkaa suunnitella plaseerausta jne.

Hääpuvun 2. sovitus 28.6.
Jo pelkkä ajatuskin tästä ja perhoset lentelevät vastassa

6.7. 1kk häihin 
Ja tästähän ne hääkiireet sitten vasta alkavatkin. Tilannekatsaus uudelleen reilu kk päästä.


Kuva
Liihotellaan siis seuraavat kuukaudet paikasta toiseen :).

Miltä teillä näyttää tulevat kuukaudet? Onko paljon vielä tekemistä?

5 kommenttia:

 1. Oi, olipa hyvä aikataulutus häitä edeltäville kuukausille. Pitää itse raapustaa aikanaan sitten samanlainen. :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää vähän samalta kuin oma kalenterini :D joka viikolle jotain häihin liittyvää. Mutta on se vaan ihanaa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan kuuloisia hommia edessä! Häihin on oikeasti jo todella vähän aikaa :) Mekin olimme tanssikurssilla viime viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kohta enää 2kk! Toivottavasti oli hyvä kurssi ja nyt teillä on askeleet hallussa :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)