5/26/2016

Ihan(a) oma koti!

Viime viikolla kirjoitin, että meillä on suuria uutisia. Ja nyt kun kauppakirjat on vahvistettu, voin vihdoinkin paljastaa, että olemme oman asunnon omistajia! Olemme jo pitkään katselleet asuntoja ja kun se oikea tuli vastaan, päätettiin jättää tarjous pöytään. Alkuhuumasta ollaan jo laskeuduttu ja nyt alkaakin stressi painaa. Muutto on nimittäin jo ensi viikolla ja kesäkuulle sattuu myös paljon työ- ja hääjuttuja. Huhuh, että sellainen projekti otettiin sitten vielä tähän väliin! Varmistimme ennen muuton ajankohdan päättämistä, että sopiiko kesäkuun ensimmäinen viikonloppu siihen. Silloin ei siis vielä vietetä meidän polttareita.

Asuntohaaveista kirjoittelin lähes tasan vuosi sitten täällä, kun kävimme Jyväskylän asuntomessuilla. Sieltä bongasin ihania pieniä sisustusyksityiskohtia. Koska meidän asunto on aivan uusi, remonttia ei  tarvitse tehdä. Muutamia pieniä juttuja, kuten seinän tehosteväriä tai saunan maalausta olemme kuitenkin miettineet.

Oma koti on aina oma. Tämä tarkoittaa sitä, että haluan kaiken olevan täydellistä. Rakastan sisustamista, joten shoppailuhimo on jo iskenyt pahasti. Muutamia hankintoja olemme ehtineet tehdä ja tässä vähän havainnekuvaa parvekkeestamme. Parveke/terassi on noin 20 neliötä, joten sinne mahtuu kaikkea ihanaa! Koska häät vievät niin suuren osan tämän hetkisistä säästöistä, ei kuitenkaan kaikkea voi hankkia heti. Varmasti pikkuhiljaa saadaan koti meidän näköiseksi ja tupareita suunniteltiin alustavasti syyskuulle. Häihin muutto vaikuttaa sen verran, että ainakin kaikki järjestelyt pitää miettiä uudesta osoitteesta käsin ja muuton jäljiltä varmistaa, ettei mitään oleellista ole päässyt katoamaan. Papin olemme jo varanneet nykyisestä seurakunnastamme, joten en osaa sanoa, joudummeko vaihtamaan pappia ja varamaan uudesta seurakunnasta sitten toisen. Tämä varmasti selvinnee kesäkuun aikana.1. Balmuir kynttilät 2. Lyhty 3. Sohvaryhmä 4. Gant huopa 5. Huopa Balmuir 6. Hortesia 
7. Grilli  8. Sitruuna 

Choco on ollut koko toukokuun ajan lomailemassa isäni luona, joten se on auttanut todella paljon. Olemme ehtineet juosta asuntonäytöissä, salilla, huonekaluliikkeissä, tanssikurssilla ja viettäneet pitkiä päiviä töissä. Käymme hakemassa pikkuherran kotiin tulevana viikonloppuna, joten pääsee hänkin heti tutustumaan uuteen kotiimme. Ihana päästä hetkeksi rentoutumaan ja viettämään kiireetöntä viikonloppua mökille.

Olen miettinyt, että häiden jälkeen voisin perustaa sisutus-/lifestyleblogin, koska bloggaaminen on ollut  niin mukavaa ja alkanut tuntua omalta jutulta. Mutta tätäkin ehtii vielä miettiä :).

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea! On mahtava tunne muuttaa ihan ikiomaan kotiin :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään sisustusjutuista! Meidän koti oli tuossa 1,5 vuotta sitten sisustuslehdessä esittelyssä ja sisustusvimma on kyllä koko ajan päällä :D
  Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa lähes naapuriin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä. Teillä on sitten varmasti upea koti, kun on päässyt sisustuslehteenkin!
   Kiitos paljon ja pitää yrittää tutustua sitten muuton jälkeen tarkemmin Espooseen :D

   Poista
 3. Oi, että! Kyllä OMA koti vain on oma. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! Sisustaminen on vain niin koukuttavaa puuhaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä todella koukuttavaa, kaikkeaa ihanaa olisi "pakko" hankkia, mutta yritetään sisustaa maltilla :D

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)