5/26/2016

Huomenlahja miehelle

Ainakin omalla kohdallani huomenlahjan valinta tulevalle miehelleni tuntuu haasteelliselta. Mieheltä  löytyy jo "kaikkea", eikä hän kuulemma tarvitse mitään ylimääräistä. Joka tapauksessa olen ajatellut ostavani sulhaselle kellon, joka tuntuu perinteiseltä ja arvokkaalta huomenlahjalta. Kellon taakse haluan ehdottomasti kaiverruttaa jonkin mieleenpainuvan tekstin, jonka rakas näkee aina kun laittaa sen ranteeseensa. Sen verran luotan omaan makuuni, että mies pitää varmasti lahjasta, jonka hänelle valitsen.

Sain blogini kautta yhteistyöpyynnön Oy Perkon ja Paletti Jewelryn sekä Häät Median kanssa, johon lähdimme tulevan mieheni kanssa mielellämme mukaan. Näin pääsimme kokeilemaan ja tutustumaan Perkon upeaan kello- ja korumallistoon, josta löytyi useampikin suosikki. Sulho tykästyi erityisesti Fossilin konjakin väriseen rannekelloon sinisellä kellotaululla sekä Armanin suklaanruskeaan tyylikkääseen kelloon, jossa kellotaulu on metallinhohtoinen. Sulho pitää muutenkin enemmän nahkaisesta kuin metallisesta rannekkeesta.
Tämä Fossilin kello on yksinkertaisesti niin hieno, ettei voi muuta sanoa kuin vau! 
Ja onhan tuo kuvan mieskin aivan mielettömän komea ;)! 

Kello on mielestäni aina hyvä lahja miehelle, olipa kyseessä syntymäpäivä, vuosipäivä, valmistujaiset jne. Kelloja on muutenkin hyvä olla useita kappaleita, joita voi yhdistää eri tyyleihin ja tilaisuuksiin. Näistä kelloista molemmat sopisivat äärimmäisen hyvin niin työpukeutumiseen kuin juhlaankin. Kello on hyvä asuste, jolla saa helposti omaa persoonaa paremmin esille.

Viimeistelty kokonaisuus syntyy esimerkiksi silloin, kun kello ja kengät tai vyö ovat samaa sävymaailmaa. Jos taas kellossa on metalliranneke, voi kokonaisuutta maustaa hopeisilla kalvosinnapeilla, sormuksella tai solmiopidikkeellä. Alemmassa kuvassa asukokonaisuudessa mukana on myös Tiger of Swedenin vyön, joka nähdään sulhon yllä hääpäivänämme. Tykkään kuvan hengestä, yksinkertaista, ajatonta tyylikkyyttä.
Kuvien kellojen hinnat: 
   Emporio Armani kello 365,-
Fossil miesten kello  169,-

Nämä kellot löydät Perkon jälleenmyyjiltä, lisätietoa täältä.

Toinen vaihtoehto, jota olen miettynyt huomenlahjaksi olisi kalvosinnapit. Kalvosinnapit ovat aina tyylikäs yksityiskohta miehen juhlapukeutumisessa. Tällä hetkellä sulho ei omista kalvosinnappeja, joten lahjan voisi ehkä antaa jo etukäteen hääpäivää varten. Näin ne saataisiin heti käyttöön yhtenä elämän tärkeimpänä päivänä. Tosin siinä tapauksessa tuo huomenlahjan ajatus hieman katoaisi, mutta eikai se niin tarkkaa ole.  Ne ovat myös erinomainen lahja bestmaneille ja muille hääpäivän tärkeille henkilöille kuten morsiamen ja/tai sulhasen isälle. Ensimmäisessä kuvassa Paletti Jewerlyn hopeasta valmistetut Kaarna-kalvosinnapit. Nämä ovat mielestäni hienostuneen omaperäiset. Samaan sarjaan on saatavilla lisäksi solmiopidike.
  
Kaarna -korusarja kuvastaa luontoa ja sen kulkua; vanha väistyy ja uusi vahvempi kerros kasvaa esiin.  Uudistumisen voi myös rinnastaa ihmisen elämään; aina on uusi mahdollisuus kasvaa vahvemmaksi ja jättää mennyt aika taakseen.

Kaarna-koru symboloi uudelleensyntymisen ja uudistumisen mahdollisuutta elämässä.

- Jessica Riksman

Kulmikkaat Armanin kalvosinnapit henkivät miehekkyyttä. Näistä todella löytyy särmää!


Kuvien kalvosinnappien hinnat:
    Kaarna kalvosinnapit                  139,-
      Emporio Armani kalvosinnapit   129,-

Oy Perkko on jo vuonna 1918 perustettu yritys. Oy Perkko on perinteikäs suomalainen
perheyhtiö, jonka maahantuomaan tuotevalikoimaan kuuluvat huippumerkkien laatukellot
ja -korut, joita he ovat tuoneet Suomeen jo vuosikymmenten ajan. Perkko on Suomen
vanhin ja tunnetuin kellomaahantuoja. Tuotemerkkejä on mm. Diesel, DKNY, Emporio
Armani, Fossil, Leijona, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Seiko ja Skagen.


Millaisia ajatuksia teillä on sulhon huomenlahjaa varten?

1 kommentti:

  1. Kelloa myös mietin, mutta ostin sen jo vuosipäivälahjaksi. Nyt on muutama vaihtoehto mielessä mutta vielä en ole lahjaa päättänyt!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)