5/17/2016

Hääkuntoon projekti edistyy

Hääkuntoon projekti on edistynyt oikeastaan lähes täysin suunnitelmien mukaisesti. Aiempia mietteitä tästä projektista pääset lukemaan täältä. Salilla olen käynyt ahkerasti varsinkin nyt loppukeväästä ja tuloksetkin alkavat pikkuhiljaa näkyä etenkin niissä "ongelmakohdissa". Mitään huimaa häädiettiä tai lahdutusta ei siis ole tavoitteissa, vaan pientä "viilausta" omaan kroppaan. Ainoastaan aamulenkin ovat hieman jääneet, lenkillä olen käynyt max. 2 kertaa aamuisin/viikko. Syy tähän on se, että nyt on niin monta rautaa tulessa töissä, hääprojekti, koulukurssit ja yksi iso projekti, josta kerron lisää ensi viikolla ;), etten ole yksinkertaisesti jaksanut herätä lenkille. Mutta asian ehtii korjata vielä kesä- ja heinäkuun ajan. Toinen juttu mitä olin aikaisemmassa postauksessa kirjoittanut on yöunet 7-8h, joka ei nyt ihan ole toteutunut. Koko toukokuu ollaan nukuttu tosi huonosti, joten pelkään että se näkyy kasvoissa. Toivottavasti kesäkuu olisi hieman rauhallisempi. Näistä samaisista syystä myös blogi on ollut muutaman viikon breikillä.
 
Lautasella näkyy kunnon väribaletti ja ruoka on maukasta ja tuoretta.

Viime viikon torstaina kävin hääpuvun korjaussovituksessa Fitting Roomilla. Aika paljon pukua tulee kaventaa eri kohdista ja lisäksi helmaa pitää lyhentää hieman. Olen ollut hieman epävarma puvun suhteen, koska koko ei ole ollut oikea. Nyt kuitenkin sovituksessa tuli paljon varmempi olo, kun neulat asetettiin kavennettaviin kohtiin ja vartalon muodot korostuivat paremmin. Koska en omista isoa rintavarustusta, on tuo olkaimeton puku myös hieman vaativa. Eli puvun pitää olla tietysti tosi kireä yläosasta, jotta sitä ei tarvitse koko ajan nostella. Puvussa ei myöskään ole nyöritystä, jonka avulla sitä olisi helpompi muokata vartalon mukaan.

Joka tapauksessa puku jäi sinne aurinkoisen Auroran hyvään hoitoon. Minulla on uusi sovitus kesäkuun loppupuolella, joilloin katsotaan vielä tarviiko korjauksia tehdä vai onko puku valmis alttarille. Hieman jännittää. Palataan näihin fiiliksiin siis reilu kk päästä!

Myös ihanat, raikkaat smoothiet ovat olleet meidän kiireisten iltojen pelastus!

Meillä on tänään 2v kihlapäivä. Ilta sujui "kivasti" töiden merkeissä ja salilla ehdittiin sentään käydä. Huomenna samat suunnitelmat :D

Kirjoittelen pian lisää kuulumisia, nyt on paljon sattunut ja tapahtunut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)