3/13/2016

Vaaleanpunaiset häät

Kevät ei ole koskaan ollut suosikki vuodenaikani. Varsinkin alkukevään harmaus, kiviset tiet ja alastomat puut eivät ole kaunista katseltavaa. Loppukevät on kuitenkin jo parempaa aikaa, kun linnut laulavat, aurinko paistaa entistä lämpimämpänä ja luonto osoittaa heräämisen merkkejä. Tänä vuonna kevät tuntuu hieman erilaiselta. Kevään merkit muistuttavat meitä tulevasta hääpäivästä. Sulho totesi eilen hyvin osuvasti: "mitä keväisempi sää, sen lähempänä häät tuntuvat olevan".

Kevät sävyistä ihanin on ehdottomasti hempeä vaaleanpunainen. Se sopii jokaiselle ja on iholle valkoista armollisempi. Ripaus vaaleanpunaista tullaan näkemään myös myös meidän häissämme. Se sopii mielestäni kauniisti yhteen etenkin valkoisen ja tummansinisen kanssa, jotka ovat myös teemavärejämme. Jos olisin hieman "uskaliaampi", käyttäisin sitä meidän teemassa enemmänkin.Kaikki kuvat täältä

Tämä viikonloppu vietettiin kivasti kevät tunnelmissa auringonpiasteessa. Nautimme parvekkeella vuoden ensimmäiset aamukahvit ja kävimme pitkällä kävelylenkillä koiramme kanssa. Tästä on hyvä aloittaa tuleva viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)