3/31/2016

Tahdon-ilta

Saimme kutsun Tahdon-iltaan, jossa on oiva mahdollisuus tutustua omaan vihkikirkkoon, fiilistellä lähestyvää hääpäivää ja esittää mieltä askarruttavia kysymyksiä. Kävimme tulevassa vihkikirkossamme synninpäästössä viime pääsiäisenä. Silloin emme kuitenkaan ehtineet tutustua itse kirkon tiloihin. Tietysti siis hyödynnämme tämän tilaisuuden ja suuntaamme ensi kuussa katsastamaan kirkkoa, jossa sanomme toisillemme tahdon! Tilaisuudessa voi jättää myös esteettömyystodistukset, joten ajattelimme hoitaa sen samalla kertaa.


Alla listattu kirkot, joissa Tahdon-ilta järjestetään. Toivottavasti törmätään myös muihin vuoden 2016 hääpareihin! Tai jos olette menossa tulevina vuosina naimisiin, on nyt hyvä mahdollisuus katsastaa eri kirkko vaihtoehtoja.

Tahdon illat järjestetään:
 • Kulosaaren kirkko su 10.4. klo 18
 • Johanneskyrkan och Café Hörnan. Ruotsinkielinen tahdon-tilaisuus la 16.4 klo. 10.30
 • Oulunkylän vanha kirkko la 16.4. klo 18
 • Vanha kirkko su 17.4. klo 18 (ei esteidentutkintaa)
 • Kallion kirkko ti 19.4. klo 19 
 • Östersundomin kirkko ke 27.4. klo 18
 • Puotilan kappeli ma 9.5. klo 18
 • Paavalinkirkko ke 11.5. klo 18
 • Viikin kirkko ke 18.5. klo 19
 • Lauluja rakkaudesta ja tästä elämästä Viikin kirkossa sunnuntaina 22.5. klo 18 FaktaBeat solisteineen

"Tahdon-illoissa kysymyksiisi ovat tilaisuudessa vastaamassa kirkkomuusikot, papit, suntiot ja seurakuntasihteerit. Kanttorit esittävät häämarsseja ja muuta vihkimiseen sopivaa musiikkia ja papit kertovat vihkitoimituksen kaavasta ja muista toimitukseen liittyvistä käytännöistä. Voit valita sinulle parhaimman ajan ja paikan osallistua – toki kannattaa mennä omaan vihkipaikkaan jos mahdollista, niin saa käsityksen esimerkiksi oman vihkitilan musiikillisista mahdollisuuksista ja rajoituksista.

Illoissa on mahdollista jättää avioliiton esteiden tutkintapyyntö eli ”kuulutukset” tuntia ennen tilaisuuden alkua. Kuulutukset ovat voimassa neljä kuukautta. Poikkeuksena Vanhankirkon tilaisuus, jossa kuulutuksia ei voi tehdä.

www.uskotoivorakkaus.fi/tahdon-sivuilta löydät tarkempaa tietoa kirkkojen sijainnista ja muuta häihin liittyvää tarpeellista tietoa.

Tervetuloa Tahdon!-konserttiin Lauluja rakkaudesta ja tästä elämästä Viikin kirkossa sunnuntaina 22.5.  klo 18. Solisteina Irina ja Teleks, taustalla FaktaBeat.

Lisätietoja antaa: Eeva Salonen, eeva.salonen@evl.fi" lähde

Kuva
Oletteko te menossa oman kirkkonne tahdon-iltaan?

1 kommentti:

 1. Minusta nämä illat ovat oikein hyödyllisiä monille hääpareille. Monet asiat ovat sellaisia, ettei niitä ehkä osaa edes etukäteen miettiä ja ajatella. Kirkkokin on hyvä tehdä tutuksi, jos se ei sitä jo ole. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)