3/01/2016

Missä mennään

Viimeaikona on tosiaan ollut sen verran kiirettä hääjuttujen kanssa, että blogin kirjoittelu oli muutaman viikon breikillä. Nyt ollaan saatu kivasti hoidettua juttuja. Sunnuntaina onkin enää 5 kk hääpäiväämme <3

Kutsut
Aloitetaan viimeisimmästä, eli kutsuista. Tilasimme siis kutsukortit jenkkisivusto Minted.com:sta. Sommittelimme tekstit valmiiseen korttipohjaan (aika kankea systeemi, vaatii hyviä hermoja), mutta saatiin lopuksi tehtyä meitä molempia miellyttävä versio. Emme kuitenkaan jaksaneet tilata kutsusta erillistä näytekappaletta, vaan laitettiin riskillä koko setti tilaukseen :D. Siinä meni noin 3 viikkoa, kun sain selvityspyynnön Shenkeriltä tilaamastani paketista tullia varten. Ajateltiin, että voi harmi, näistä joutuu vielä maksamaan erillisen tullimaksun. Näin ei kuitenkaan käynyt, vaan selvityspyynnön tehtyäni minulle toimitettiin 2 pakettia peräkkäisinä päivinä suoraan kotiinkuljetettuina. Loistavaa! Kutsut esittelen myöhemmin keväällä kun ollaan saatu ne lähetettyä.

Tässä yksi kiva mallikappale, huomaa foil-pressed pinta kutsussa.
Kuva
Kutsuihin liittyen kävimme viime lauantaina Helsinkiläisessä tavaratalossa tekemässä lahjalistan. Se oli oikeasti mukavaa puuhaa, klikattiin vain tuotetta ja se rekisteröityi järjestelmään. Kävimme ostamassa myös hopeahippuista kartonkia kutsuja varten ja koristenauhaa. Nyt siis periaatteessa kaikki on valmiina, infot voidaan printata ja kutsut postittaa tämän kuun aikana.

Bändin soittolista
Halusimme vaikuttaa siihen, mitä bändi soittaa illan aikana. Loppujen lopuksi oli vaikea miettiä/ keksiä yli 30 biisin lista vanhoista ja uusista hittibiiseistä. Samalla päätettiin meidän ensimmäinen tanssi avioparina ja kaksi seuraavaa, jotka tanssitaan vanhempien kanssa. Näitä biisejä en halua täällä paljastaa, jos vaikka joku vieras sattuisi blogia lukemaan. Mutta ollaan kyllä todella tyytyväisiä lopputulokseen ja varmasti kaikille löytyy oma suosikki kappale. Listalla oli suomalaisia artisteja kuten J.Karjalainen, Badding,Ville Valo jne. sekä tietysti maailmantähdistä ainakin Elvis, Bon Jovi ja Bryan Adams.

Kävimme myös muutama viikko sitten kuuntelemassa meidän tulevan dj:n keikkaa. Ilta oli aika lattaripainotteinen, mutta tykätään molemmat paljon esim. Enriquesta. Lähempänä häitä järjestämme dj:n kanssa tapaamisen, jossa sitten esitämme toiveita loppuillan musiikkiin liittyen.

Hääpuku 
Tilaamani hääpuku saapui viime viikolla. Minulle kuitenkin soitettiin, että puku ei ole kokoa 4, jonka olin tilannut (!!!) vaan koon 4 ja 6 välistä. Tässä vaiheessa minusta meinasi kyllä tulla kunnon bridezilla, koska ärsytti niin paljon ja tiesin, että puku on sitten iso. En tiedä olisiko pitänyt huutaa vai itkeä. Kävin perjantaina sovittamassa sitä ja niinhän se oli; puku oli edelleen iso ja koko 4 olisi ollut paljon parempi.
Tämä alempi kuva kuvaa hyvin viime viikon fiiliksiä puvun suhteen :D. Onneksi on sen verran hyvät hermot, että en näin pahasti ravostunut asiasta :D. En loppujen lopuksi saanut täysin selville, miksi tällainen moka oli tullut, mutta hääpukuliike suostuu kaventamaan pukua veloituksetta. Harmittaa, ettei vieläkään ole täysin varma fiilis siitä, miltä puvussa tuntuu liikkua, miltä se näyttää kavennettuna ja  pysyykö se oikeasti hyvin päällä. Pitää vaan pienentää sen verran paljon, että sitä ei tarvitse koko ajan nostella, kuten vanhojen tansseissa jouduin.

Hääaikataulu 
Suunnittelin alustavan aikataulun, joka oli muuten todella vaikea tehtävä. Toivottavasti ruokailu ei veny kauhean pitkälle iltaan, jotta bändi pääsee hyvissä ajoin aloittamaan soiton ja bileet voivat käynnistyä. Mielestäni ilta käynnistyy vasta siitä kun musiikin soitto alkaa. Meillä on koeruokailutilaisuus huhtikuussa Kulosaaren Casinolla, joten silloin voimme vielä tarkemmin selvitellä aikataulutusta. Kiva muuten nähdä siellä muitakin tämän vuoden hääpareja!

Kaasojen ja bestmanien tapaaminen
Järjestämme tämän viikon lauantaina hääillan kaasoille ja toiselle bestmaneista (toista emme kutsuneet Espanjasta asti :D). Illan aikana jaetaan jokaiselle omat roolit, kerrotaan päivän kulusta ja tietysti syödään ja juodaan hyvin. Järjestämme seuraavan tapaamisen sitten ehkä hääpaikalla kesä-heinäkuussa.

Treenit
Treenit ovat sujuneet erinomaisesti helmikuun ajan. Nyt tulee muutaman viikon tauko treeneihin, sillä olin eilen pienessä toimenpiteessä. Mutta loppujen lopuksi pieni juttu, jos/kun jalka on hääpäivänä ja varsinkin häämatkalla täysin kunnossa.

Miten teillä hääprojekti etenee?

2 kommenttia:

 1. En ole itsekään ollut täysin tyytyväinen kyseisen hääliikkeen toimintaan. Minulle tilattiin puvustani koko 6, sen piti siis olla liian pieni, että saadaan vaihdettua siihen haluamani nyöritys. No puvun tultua se olikin liian iso ja valui jopa päältä pienen hetken käveltyäni (en edes ole laihduttanut, kun en koe tarpeelliseksi). Minulle ei tosin edes tarjottu muuta. Sanottiin vain, että nyörit onnistuu (vaikka alunperin oli sanottu, että pitää olla liian pieni koko). Onneksi ompelimo on niin huippuosaava, että tästä ei onneksi tullut ongelmaa!:) Mutta jäi vähän jännä fiilis koko liikkeestä, pari muutakin juttua kun kävi huonosti heidän toimestaan valitettavasti. Hääpuku on kuitenkin niin henk.koht juttu, että siihen ei toivoisi vastoinkäymisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, en ymmärrä miksi oikean koon valitseminen on niin vaikeaa. Onneksi pukusi saatiin kuntoon :).

   Hääpuku on tosiaan yksi tärkeimmistä asioista, joten sen pitää olla täydellinen ja tuntua oikeasti varmalta päällä. Ja onhan se todella harmi jos joutuu stressaamaan tuleeko siitä hyvä. Pitää vaan toivoa, ettei sen kohdalla tule enempää vastoinkäymisiä ja saadaan se ompelijalla kuntoon.

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)