3/03/2016

Huntu: ehdottomasti!

Huntu jakaa monen morsiamen mielipiteet. Itse olen ollut alusta saakka ajatellut, että haluan hunnun hääpäiväksi. Tosin käytän sitä vain kirkossa ja osassa potrettikuvista. Vaikka muutoin mielipide hääjutuissa on saattanut vaihdella, hunnun tyyli on ollut täysin varma. Olen nimittäin hyvin tarkka siitä, millainen hunnun tulee olla. En ole lyhyiden huntujen fani, enkä myöskään pidä monikerroksisista, verkkomaisista hunnuista. Ehdoton ei olisi myös se, että huntu kiinnitetään nutturan alle (jos hiukseni laitetaan kiinni hääpäivänä).
Kuva
Pidän pitsireunaisista hunnuista, mutta niissäkin liika on liikaa. Toki yksinkertaisen puvun kanssa hunnussa voi olla enemmän näyttävyyttä. Minun puvussa on kuitenkin italialaista pitsikirjailua, joten liian paksureunainen huntu oli poissuljettu vaihtoehto.
Kuva
Mielestäni täydellinen huntu on usemman metrin pitkä, yksikerroksinen ja pitsireunainen. Ja sellainen löytyi Ateljee Tuhkimotarinalta tammikuun alkupuolella! Kävin silloin kokeilemassa huntua hääpukuni mallikappaleen kanssa, sillä odottelin vielä tilaamaani mekkoa. Koska huntu on yksikerroksinen on selvää, että se ei tule olemaan kasvoillani kirkkoon mentäessä. Jotenkin se tuntuisi liian vanhanaikaiselta, vaikka kaunis ele onkin. Tässä vähän mallia, minkä tyylinen huntu tulee olemaan, vaikka kyseessä onkin eri valmistaja ja omasta mielestäni minun huntu vielä näitäkin upeampi.
Kuva
Toinen huntu, jota sovitin Tuhkimotarinan valikoimasta oli tämä mielettömän kaunis pitsineunainen huntu, joka on hääpukuni tapaan italialaista pitsiä. "Juju" hunnussa on siinä, että pitsi alkaa vasta puolestavälistä sen pituudesta. Se ei kuitenkaan sopinut yhtä täydellisesti hääpukuni kanssa yhteen verrattuna valitsemaani huntuun. Kun kävin viime viikolla sovittelemassa saapunutta hääpukuani, otin ostamani hunnun mukaani. Kokonaisuus oli kyllä vielä parempi kuin muistin ja ihanan romanttinen
Kuva
Millaisia mielipiteitä huntu teissä herättää? Tuleeko teille huntu?

4 kommenttia:

 1. Minä jahkailen hunnun kanssa. Se saattaisi olla puvun kanssa liikaa. Mutta ehkä pitää käydä kokeilemassa, että saan varmuuden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan kokeilla hääpuvun kanssa ennen ostopäätöstä, niin näet onko se liikaa :)

   Poista
 2. Mua on melkein jopa ruvennut harmittamaan, että hääpuku ei tule olemaan valkoinen! Olen myös rakastunut noihin pitkiin laahuksentapaisiin huntuihin, mutta mustan mekon kanssa ei valkoinen huntu sovi ja musta huntu on häihin mielestäni jo liian synkkä. Valkoinen puku taas ei istu ollenkaan persoonaani, joten sekin on poissuljettu. Toisaalta ei meillä tule kirkkoakaan ja juhliin se olisi aivan liian epäkäytännöllinen. Tyydyn siis ihailemaan vierestä muiden upeita huntuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen. Itsekin olen nähnut niin ihania pukuja, että välillä miertii omaa valintaa, vaikka se on täydellinen.

   Mustan puvun kanssa valkoinen huntu olisi erikoinfn yhdistelmä ja kun kirkkoa ei tule, nin ehkä se olisi "turha".

   Kun näkee niin paljon ihania hääjuttuja, niin tekisi mieli juhlistaa hääpäivää joka vuosi pukeutumalla uuteen hääpukuun ja valita aina eri teema 😃

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)