2/28/2016

Ideoita uusimmasta Häät-lehdestä

Viimeaikoina blogi on jäänyt muun elämän taakse varjoon. On ollut yksinkertaisesti niin kiirettä töissä, treeneissä ja viikonloputkin ovat vierähtäneet lähes huomaamatta. Eniten kiirettä on kuitenkin ollut "hää-rintamalla", joka onki pelkästään positiivinen juttu, sillä paljon ollaan saatu aikaiseksi. Siitä lisää myöhemmin. Nyt kuitenkin itse otsikon aiheeseen. Vuoden ensimmäinen Häät-lehti ilmeistyi helmikuun alkupuolella. Lehdestä löytyi paljon meillekin ajankohtaisia aiheita liittyen häälahjaan, budjettiin, asusteisiin jne. Tässä omat suosikit lehden sisällöstä.

Häälahjat ovat olleet pohdinnan alla samalla, kun mietimme kutsujemme sisältöä. Jos vieraat haluavat muistaa meitä läsnäolonsa lisäksi, teimme valmiin lahjalistan ja laitamme kutsuun myös toiveen häämatkatilin kartoittamisesta. Näin he voivat valita, kumpi vaihtoehdoista on mahdollisesti mieluisampi.

Lehdessä oli kooste häistä, jossaa toimi valokuvaajana meidänkin häämme kuvaava Marko Laukkarinen. Marko oli ikuistanut hauskoja tilannekuvia ja myös tämän kauniin hempeän iltakuvan (vas.alareunassa). Toivottavasti myös meidän päivästämme saadaan vastaavanlaisia helmiä.

Lehdessä fiilisteltiin Karibian tunnelmaa drinkkien ja väriloiston merkeissä. Etenkin drinksut herättivät ihanat muistot vuoden takaiselta Kuuban matkastamme. Olemme miettineet, pitäisikö meidänkin sopia hääjuhliimme juhlapaikan kanssa muutama nimikkodrinkki. Itse tykkään raikkaista, ei liian makeista drinksuista, kuten mojitosta campari pohjaisista jne. Mielenkiinnon herätti myös kuvassa oikeassa reunassa oleva Aperol Spirtz, jota voisimme kokeilla tarjota ensi lauantain hääpalaverissa!

Pakko myös mainita upeat luksushäät tässä postauksessa. Emma ja Panu olivat järjestäneet kyllä niin hienostuneen, mutta kuitenkin lämminhenkisen päivän, että siellä olisi ollut mahtava olla vieraana! Morsiamen koko look on yksinkertaisesti täydellinen.

Kuva
Mitä mieltä te olitte lehdestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)