2/10/2016

Energiaa arkeen

Bongasin Motivuksella tarjouksen superfood starttipaketille. Hintaa tällä pakkauksella oli vain 19e, joten päätinpä kokeilla. Superfood on ravinnetiheää ruokaa, jota pidetään poikkeuksellisesti terveyttä ja hyvinvointia edistävänä. Minulle superfood ei ole mikään uusi tuttavuus, mutta kaikkia paketissa olleita tuotteita en kuitenkaan ollut vielä päässyt maistamaan. Tykkään tosi paljon tehdä erilaisia smoothieta, joiden kanssa nämä sopiikin täydellisesti. Pakkaus sisälsi myös hyviä smoothie reseptejä, joita on kyllä aivan pakko kokeilla!

Mukana paketissa oli kuvan vasemmalla puolella olevat 5 pakkausta: chian siemenet, kylmäpuristettu neitsytkookosöljy, raakakaakaojauhe, spirulina- sekä macajauhe. Lisäksi minulla oli jo valmiiksi kotona Leaderin kuivattu gojimarja pakkaus. Mikään laihdutusjuttu ei siis ole kyseessä vaan tarkoitus on oman ruokavalion rikastuttaminen ja energisyyden kasvattaminen. Superfood sisältää poikkeuksellisen paljon suuria määriä kehomme toiminnalle tärkeitä ravinteita: vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, rasvahappoja sekä erilaisia kasviravinteita.

Ensimmäistä kertaa kokeilin blenderiin mandariinia, kiiviä, mustikoita (huom!itse kerättyjä :D) ja superfoodeista chian siemeniä, neitsytkookosöljyä, macajauhetta ja goji marjoja. Nesteeksi laitoin pienen määrän rasvatonta maitoa, mutta jatkossa ehkä vesi kelpaa. Voin sanoa, että kyllä oli hyvää ja myös sulho tykkäsi. Sovittiin, että näitä superfood smoothieita tehdään jatkossa vähintään 3 kertaa viikossa. Saa nähdä nouseeko energiataso ja vaikuttaako superruoka positiivisesti esimerkiksi ihon kuntoon.

Koska innostuttiin tästä jutusta niin paljon, ostin sunnuntain salireissulla vielä toisen pakkauksen :D. Eipähän ainakaan heti lopu!

Onko teillä kokemuksia superfoodista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)