2/21/2016

Bestmanien asusteet

Pitkästä aikaa teimme pienen häähankinnan tänään. Kaasoille on jo ostettu mekot, joten nyt oli bestmanien vuoro. Tarkoituksena oli löytää kapea, tummansininen kraka. Parhaimmat vaihtoehdot löysimme Dressmanilta, nimittäin kuvassa olevat ihanat silkkiset krakat. Valinnanvaikeus näiden kahden välillä oli varsinkin näin vaa'alle suuri. Onneksi otin mukaan kaason mekon, jonka kanssa pystyin mallata värisävyä. Mielestämme tyylikkäämpi vaihtoehto oli kuitenkin tuo yksivärinen tummansinen, joten valitimme sen. Sinivalkoraitaa meillä tulee olemaan varmaankin sitten kaasojen kimppujen nauhassa ja bestmanien vieheessä. Ollaan kyllä niin tyytyväisiä tähän ostokseen :). Sulholle tulee todennäköisesti krakan sijaan rusetti.
Dressmann
Keväämmällä ostamme sulholle, bestmaneille ja molempien isille tämän tyyliset sukat, mutta ehkä väriltään vaalenpunaiset. Tietenkään sukkia ei välttämättä tarvitse koko iltaa käyttää, vaan ne voi halutessaan vaihtaa kuvausta varten. Muuta "rekvisiitta pukeutumista" ei häihimme tule, mutta tämä sukkajuttu on mielestäni kiva ja yhdistävä tekijä häiden tärkeillä miehillä. Luulen, että muutama hauska tilannekuva saadaan näistä aikaiseksi.
Kuva
Ainakin heillä näyttää olevan hauskaa :)
Kuva
Kuten mainitsinkin, bestmanien vieheisiin tulee ehkä aiemmin hankkimaani sinivalkoraitanauhaa. Näin kokonaisuus on raikas ja sopii teemaväreihimme. Musta puku, tummansininen kraka ja tämäntyylinen viehe hempeän vaalealla kukalla.
Kuva
Onko teillä jo bestmanien asusteita mietitty?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)