1/24/2016

Vuoden hääblogi 2016 voittaja ♥

Eilen vietettiin koko päivä Love Me Do häätapahtumassa Kaapelitehtaalla. Päivä kului iloisen puheensorinan ja naurun siivittämänä hääblogiloungessa, jossa tapasin kaikki ihanat hääblogi "sisaret". Lisää tapahtumasta luvassa myöhemmin :).

Ilta huipentui kolmen eri hääblogikategorian palkitsemiseen: Vuoden kaupallinen hääblogi, Vuoden hääblogi tulokas ja Vuoden hääblogi. Meidät finalistit kutsuttiin lavalle ja oli aika palkita Vuoden hääblogi tulokas 2016. Oli kyllä niiiiin uskomaton fiilis ja todella suuri yllätys, kun juontaja lausui voittaja blogin: Kiss, Love & Get Married!!!! Siis mitä??! Kesti hetken tajuta, että sehän todella on minun blogini. Minua ei edes jännittänyt ennen julkaisua, koska en uskonut oikeasti voittavani. Mutta siinä vaiheessa alkoi pikkuisen jännittää kun lähdin hakemaan palkintoja. Ja tietysti se, mahdanko  pudottaa jonkun palkinnoista :D.

Nöyrä kiitos kaikille blogini mukana kulkeville lukijoille, ystäville, äänestäjille, tapahtuman järjestäjille ja ennen kaikkea rakkaalle tulevalle miehelleni, joka jaksaa aina kannustaa ja tukea minua KIITOS!!!  Huh, huh, sanoinkuvaamaton fiilis! Olin niin iloinen, että tulin viimein "kaapista ulos" ja kerroin blogini olemassaolosta ja voitosta facessa :D.

11 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut Outi täältä Häät-tiimin suunnalta vielä uudelleen! T. Sari

  VastaaPoista
 2. Hihiihh!! :) Onnea vielä <3 Ja vitsit, oli kiva tavata teitä! Toivottavasti nähdään toistekkin!

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea voittajalle! :)

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos :). Oli niin kiva nähdä teitä kaikkia <3

  VastaaPoista
 5. Paaaaljon onnea sinnekin! <3 Sait myös mun ääneni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja valtavasti onnea sinulle <3 Oikeaan osoitteeseen meni!

   Poista
 6. Paljon onnea! Olet palkintosi ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oli taas kiva nähdä :). Ja sulhotkin tuli hyvin toimeen! Pitää treffata vaikka kuudisteen Heidin ja Jussikin kanssa kun taas tulette tänne "etelään" :D

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)