1/17/2016

Volyymia hiuksiin

Hiustenpidennykset ovat se helpoin ja nopein keino saada unelmien hiukset ilman kuukausien tai vuosien kasvatusta. Suosittelen ehdottomasti harkitsemaan hiustenpidennystä tai tuuhennosta, mikäli juhlakampauksessa hiukset jäävät osittain tai kokonaan auki. Pidennyksillä saa luotua  hiuksiin upeaa volyymia ja lyhyisiin hiuksiin pituutta. Vaikka en vielä tiedä millainen kampaus minulla tulee hääpäivänä olemaan, aion melko varmasti turvautua hiustentuuhennokseen :).
Kuva
Hyvä kampaaja saa pidennyshiukset sulautumaan omaan tukkaan ja näyttämään luonnolliselta. Vaihtoehtoja pidennysten kiinniteykseen on useita. Suosituin taitaa olla sinettipidennys. Muita kiinnitystapoja ovat mm.teippi, liima ja ompelu. Itse suosin ompelutekniikkaa, koska se on hellävaraisin hiuksille. Jos taas pidennykset laitetaan vain yhtä päivää varten, kannattaa silloin kääntyä klipsien puolelle. Tärkeää on myös valita mahdollisimman omaa hiusta lähellä oleva sävy.

Pidennyksillä pystyt luomaan esimerkiksi kauniita kiharakampauksia. Mikäli päädyt laittattamaan itsellesi vähän lisätukkaa, kannattaa ehdottomasti hankkia aitohiusta. Sitä voi käsitellä lähes samalla tavalla kuten omaa tukkaa, mutta kannattaa muistaa kosteutus varsinkin kesällä. Synteettistä hiusta taas ei voi lämpökäsitellä ja yleensä se kiiltää luonnottoman "muovisen" näköisenä, eikä tunnu pehmeältä. Miinuspuolena on myös se, että tukka takkuuntuu todella helposti. Ja varsinkaan hääpäivänä takkutukka ei ole kovin kaunista katseltavaa.

Ihania boheemeja kampauksia kukkakoristeilla
Kuva
 Kevyet kiharat ovat klassikko juhlakampaus
Kuva
Nämäkin tähdet taitavat olla turvautuneet hiustenpidennyksiin
Kuva
Jos innostuitte kokeilemaan hiustenpidennyksiä, niin tässä teille alennuskoodi Rapunzel of Swedenin verkkokauppaan. Shoppailemaan pääset täältä.
*Voimassa vain verkkokaupassamme, kun ostat vähintään 50 eurolla. Käytettävä viimeistään 31. tammikuuta 2016. Voimassa yhden ostokerran/hlö. Kampanjatuotteitamme ei voi yhdistellä etkä voi käyttää kahta eri lahjakorttia tai alennuskoodia yhteen tilaukseen. 

Lisää tietoa hiustenpidennyksistä löydät täältä
Tsekkaa myös hiusextra Heinilän valikoima täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)