1/10/2016

Love Me Do - hurmaavan erilainen häätapahtuma kaikille aisteille!

Ihanaa häähuumaa on luvassa Love Me Do-häätapahtumassa parin viikon päästä. Tapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 23.1.2016. Tätä ollaan todella odotettu innolla sulhon kanssa. Se järjestetään suurempana kuin koskaan ja mukaan on kutsuttu paljon eri alojen näytteilleasettajia. Erityisesti odotan messuilta muiden morsianten tapaamista, mahtavia ideoita, aistien hemmottelua, suussa sulavia herkkuja, häähöpsötystä ja kokonaisuudessaan upeaa päivää. Ja mikä parasta, tapahtuma on ilmainen. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle <3.


Tapahtuma, jossa kaikki aistit on huomoitu

Messuilla on tavattavissa toinen toistaan mielenkiintoisempia näyttelleasettajapisteitä! Tarjolla on varmasti upeaa morsiuspukumuotia moneen makuun ja miesten pukeutumiseen. Messuilla kannattaa hyödyntää myös kosmetiikka ja kauneustarjonta, joille voi esittää häiden kaunistautumista varten askarruttavia kysymyksiä ja kenties varata ajan hääparin hemmotteluhoitoihin.

Mitä häämessut olisivatkaan ilman kauniita koruja? Ainakin itse koruharakkana odotan innolla juuri koruvalikoimaa. Jos inspiraatio ja häiden suunnittelu on hakoteillä, kannattaa miettiä voisitteko palkata hääsuunnittelijan helpottamaan teidän stressiänne. Tarjolla useita palveluntarjoajia räätälöityyn hääsuunnitteluun juuri teidän toiveidenne mukaisesti.

Makuaistia hemmottelee runsas valikoima kakkujen, makeisten ja herkkujen näytteilleasettajia ja varmasti tarjolla on paljon maistiaisia. Myös juomapuolen pisteissä kannattaa vierailla. Ainakin itse toivoisin saavani hyviä vinkkejä häidemme viinitarjontaan. Näiden lisäksi messuilla nähdään mm.kukka-alan, musiikin ja valokuvauksen ammattilaiset. Kaikkiin näyttelleilleasettajiin pääset tutustumaan täällä.

Kuudes aisti: rakkaus

Love Me Do:n järjestäjät heittivät meille hääbloggaajille haasteen pohtia tapahtuman kuudetta aistia: jos Love Me Do -häätapahtuma olisi se mystinen 6. aisti, mikä se olisi? Näin romantiikkona koen, että kuudes aisti olisi ehdottomasti rakkaus. Rakkaus on se yhdistävä tekijä, joka heijastuu kaikissa muissa aisteissa. Rakkauden voi nähdä, tuntea, kuulla, maistaa ja haistaa. Rakkaus herättää aistit. Tunnet herkemmin kosketuksen ja maistat suudelmat, kuulet hänen pehmeän äänensä ja haistat hänen läsnäolonsa. Näet hänet rakkauden valossa. Häät ovat yksi elämän isoimmista juhlista, joissa juhlitaan kahden ihmisen rakkautta tosiaan kohtaan. 

Rakkaus on näiden messujen suurin tekijä. Ilman rakkautta ei olisi häätapahtumiakaan. Messuille saapuvat hääparit kulkevat ruusunpunaiset lasit silmillään rakkauden huumassa etsien inspiraatiota heidän suurta päiväänsä varten. Messuile saatetaan ottaa mukaan ystävä, ehkäpä kaaso tai bestman joka on hääparille todella tärkeä ja rakas. Näytteilleasettajien intohimo ja rakkaus omaa yritystänsä kohtaan näkyy mitä upeimmissa luomuksissa, ideoissa ja palveluissa. Ilmassa todella on rakkauden taikaa!

"Suurin niistä on rakkaus."


Love me do-häätapahtumassa on luvassa myös jännitystä, sillä tapahtumassa palkitaan kolmen eri kategorian hääblogi voittajat: Vuoden hääblogi, Vuoden tulokas-hääblogi ja Vuoden kaupallinen hääblogi. Vielä ehdit äänestää suosikkiasi täällä.Lisää tapahtumasta www.lovemedo.fi

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa kivalta tapahtumalta! Tulen varmaan kaason tai siskon kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä siis nähdään. Voi tulla juttelemaan, jos tunnistaa kuvien perusteella :)

      Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)