1/26/2016

Love Me Do fiiliksiä

Nyt palataan viikonlopun tunnelmiin. Lauantai tosiaan vierähti Love Me Do:n aisteja hurmaavassa häätapahtumassa. Suuntasin aamupäivästä Kaapelitehtaalle, jossa tapahtuma järjestettiin. Hämmästyin heti alkuun, miten paljon ihmisiä oli jo siinä vaiheessa saapunut ja miten kivalta ja houkuttelevilta kaikki messupisteet näyttivät. Ensimmäisenä vierailin Ateljee Tuhkimotarinan luona, josta kävin ostamassa itselleni Mennään Naimisiin messuilta mukaan otetun hunnun (jota kävin viime maanantaina kokeilemassa hääpukuni mallikappaleen kanssa). Se on ihana, mutta siitä lisää myöhemmin. Sen jälkeen suuntasin blogiloungeen, joka oli järjestetty meitä hääbloggaajia varten. Päivä ja muihin morsiamiin tutustuminen alkoi mukavasti skumpan merkeissä. 
Kuvat: #LoveMeDo2016
Tarjolla oli erittäin herkullinen lounas ja keskustelu jatkui tietysti hääpainoitteisena muiden bloggaajien kanssa. Loungen emäntä Jenni kertoi meille päivän ohjelmasta ja napsi kuvia polaroid kameralla. Ilmapiiri oli todella lämminhenkinen ja iloinen. Oli tosi kiva kuulla kaikkien tulevista häistä, sulhasista, häämatka suunnitelmista, kutsulista mietteistä, haastavista sukulaisista ja yleisesti elämästä.

Itse viihdyin erinomaisesti hääblogiloungessa, jossa vietinkin lähes koko messu päivän. Sulhanen tuli moikkaamaan minua iltapäivästä ja kiertelimme yhdessä hänen ja sitten vielä uudelleen muutamien bloggaajien kanssa messupisteet. Messuilta löysin hyvät tarjoukset mm. hääkynsiä, kasvohoitoja ja hampaiden valkaisua varten. Luulen, että ainakin tuohon kynsitarjoukseen tartun (ranskalainen geelilakkaus 25e!!). Kiertelyn ohella maistelimme juustoja, makeisia ja muita maukkaita suupaloja.

Myös sulhasen bestman ja sisko innostuivat käväisemään messuilla, joista jälkimmäinen jäi vielä pitämään sulholle seuraa kun palasin itse muiden bloggaajien pariin :D.
kuva Miehensä Vaimo blogista
Kun ilta lähestyi loppuaan, oli aika palkita Vuoden hääblogit. Ensiksi palkittiin Vuoden kaupallinen hääblogi. Ei ollut mikään yllätys, että sen voitti jo toista kertaa peräkkäin Ateljee Tuhkimotarina. Sen jälkeen meidät finalistit kutsuttiin lavalle kuulemaan Vuoden hääblogi tulokas ja Vuoden hääblogi voittajat.
Kuten jo aiemmasta postauksesta ehkä huomasitte, voitto Vuoden tulokas hääblogista kolahti yllätyksekseni minun blogilleni ja vuoden hääblogi ihanalle Häähulllun haaveilulle, joka on kirjoittanut idearikasta blogiaan jo useamman vuoden. Harmillisesti HH blogin kirjoittaja Milja oli joutunut lähtemään aikaisemmin, eikä siksi ollut vastaanottamassa palkintoa.
Sitten lähettiin vielä kilistelemään ylös ja ottamaan yhteiskuvat. Bloggaajamiitin selfie...
kuva Miehensä Vaimo blogista
...ja luokkakuva. Vaikka siinä hymy ei kauheasti irronnutkaan, niin hauskaa kyllä oli :D
Mukaan saimme todella mahtavan goodiebagit, joista löytyi kaikkia ihania juttuja
Pirteää pinkkiä edustivat mm.Liberac, Voda ja Kevin Murphy
Muita bagissa mukana olleita tuotteita olivat mm.Cuparox, Sim Sensitive & Ecotools

                                       "Aina on aikaa kauneudelle" by Dr.Hauschka

Victoria's Secretin kassista paljastui viettelevä Forever Sexy tuoksupakkaus. Tähän sulho tokaisikin: toi oli sitten lupaus :D

Kiitos Love Me Do järjestäjille ja kaikille ihanille bloggaajille. Nähdään taas!

4 kommenttia:

 1. Wau! Paljon Onnea! kiitos ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
 2. Hahah voi sulhoa :DDD! ja hööö mä huomasin nyt tästä, että mun pussukassa ei ollut kaikkea mitä sulla oli :D

  VastaaPoista
 3. Hahhah, kyllä :D
  Voi harmi, olikohan ne menneet jotenkin sekaisin kun siinä alussa ei huomattu, että jokaiselle pussi on bloginimellä :O

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)