12/29/2015

New Year's Eve Wedding

Uuden vuoden aatto on upea ajankohta juhlille ja häille. Mikä olisikaan parempaa kuin säihkyvät, elokuvamaiset juhlat toinen toistaan kauniimmilla yksityiskohdilla, jotka huipentuvat ilotulituksiin? Vieraiden ei tarvitse miettiä mitä tekisivät aattoiltana ja saavat pukeutua kauniisiin iltapukuihin. Eikä taida hääpäiväkään unohtua (varsinkaan mieheltä :D), kun sitä juhlitaan kaikkialla joka vuosi! Oikein paljon onnea kaikille uuden vuoden aattona häitään juhliville <3
Kuva
Kun juhlitaan tulevaa ja muistellaan mennyttä vuotta, vain mielikuvitus on rajana. Järjestitpä sitten kotibileet, syntymäpäivät tai häät, upeita ideoita on tarjolla niin ruuan, juoman ja kuin erilaisten somisteidenkin merkeissä. Mielestäni tärkeää on kuitenkin se, että kokonaisuus säilyy yhtenäisenä ja tyylikkäänä. Glitteriä saa ja oikeastaan pitääkin näkyä erittäin vahvasti, mutta sitäkään ei tarvitse olla joka paikassa. Kannatta valita vain 1 pääväri, kuten kulta ja tasapainottaa kokonaisuutta esim. valkoisella tai hennon vaaleanpunaisella. Somisteissa voi käyttää kullan sävyissä esim. glitteriä ja mattaa. Itse en myöskään tuhlaisi ns. turhaan rekvisiittaan kuten hattuihin, laseihin ja muuhun krääsään, varsinkaan jos kyseessä on häät.
Kuva
Kuva
Kuva
Ihana vieraslahja idea olisi pienet pullot kuplivaa. Tätä voisimme itse harkita vaikka bussikuljetuksen yhteyteen, jonka jälkeen vieraat jatkavat Helsingin keskustaan jatkoille.
Kuva
Suloinen yksityiskohta pöydässä on kello, josta vieraat voivat yhdessä laskea viimeiset sekunnit ennen vuoden vaihtumista!
Kuva
Oletteko te miettineet häiden ajankohdaksi uuden vuoden aattoa tai menossa juhlimaan ystävien/sukulaisten häitä silloin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)