12/14/2015

Inspiraationa Art deco & Vintage

Sain idean kirjoittaa vintage & art deco teemaisista häistä ja juhlista lokakuussa ilmestyneestä Häät-lehdestä. Postaukseen lisäpotkua tuli Vuoden Kaunein Sormus 2015 voittaja Pitsi-sormuksesta, josta heijastuu hurmaava vintage tyyli. Teemana sekä art deco-, että vintage-tyyli tuovat minulle jostain syystä syksyn mieleen. Jos siis häiden ajankohta osuu syys-lokakuulle tai miksei marraskuun alkupuolellekin, sopisi siihen erinomaisesti tämä tyyli. Kattaukset ovat tyylikkäitä ja runsaita, ja niissä hehkuu vanhan ajan taika.

  Art deco

Art deco ei välttämättä sovi jokaiseen juhlapaikkaan. Jos siis olet mieltynyt tähän teemaan, valitse juhlapaikaksi selkeää linjaa noudattava, yksinkertaisesti sisustettu rakennus. Näin somistuksesta ja kokonaisuudesta ei tule liian sekava. Omaan silmään art deco on ehkä hieman liian raskas ja tumma, mutta ymmärrän kyllä miksi tämä on niin suosittu ja trendikäs teemavalinta. Onhan tämä erittäin näyttävä ja mieleenpainuva!


Oikeassa alakulmassa on kehykset vanhempien ja isovanhempien hääkuvista. Muutamasta hääblogista olenkin bongannut morsiamet, jotka aikovat tämän ihanan idean toteuttaa! Idea toimii silloin, jos parit ovat vielä yhdessä. Muutoin olisi ehkä hieman kiusallista, varsinkin jos kuvien henkilöt saapuvat paikalle uuden puolison kanssa :D
Kuvat
Näimä ulkoilmahäät on järjestetty aikuiseen makuun sekoituksella art decoa ja vintagea. Teemaväreissä näkyy vahvasti kulta ja muut voimakkaat värit. Kokonaisuus on kuitenkin selkeä ja hieman leikkisä.


Kuvat
 Gatsby

Great Gatsby elokuvan julkaisun myötä astui jälleen esille tämä näyttävä tyyli loistokkuutta ja menneen ajan glamouria. Gatsby häät voisivat sopia keväämmälle hieman kevyempien värien puolesta ja herkälle, klassiselle morsiamelle. Pidän tästä teemasta itse erittäin paljon. Tyyli on arvokas ja siihen saadaan raikkautta hopeilla somisteilla. Huomaa morsiamen upea hääkimppu ja laukku!

Kuvat
 Näissä häissä Gatsby-tyyli on huomattavasti vahvempi ja yksinkertaisempi. Ihana tuo ruusunterälehti "meri", jossa hääpari seisoo. Myös luontoa on hyödynnetty somisteiden käytössä.

Sama teema jatkuu juhlatilassa. On kyllä mielettömän upea kakku. Itse olisin lisännyt ainoastaan tyyliin sopivan kakunkoristeen siihen. Vanhan ajan juhliin kuuluu tietysti kupliva kuohuva ja sikarit. Myös meidän häihin tulee sikaripöytä.

Kuvat
Vintage

Ihanat ulkoilmahäät vintage teemalla. Suomen epävakaassa säässä vastaavat ulona järjestettävät häät sisältävät aina oman riskinsä, mutta jos löytyy juhlapaikka jossa on katos, toimii idea todella hyvin. Teeman mukaisesti kaikki on äärimmäisen tarkasti valittu ja sovitettu yhteen. Huomaa näyttävät kattokruunut, tyylikkäästi katetut pöydät ja upeat pöytäkukka-asetelmat.


Kuvan morsiamella on  todella kaunis pitkä huntu pitsisellä reunalla, joka on suurinta huutoa myös häätrendeissä 2016. Tämä tyylikokonaisuus hehkuu romantiikkaa.
Kuvat
 Näissä häissä vintagea tyyli näkyy pehmeässä pitsissä ja hempeissä väreissä. Häät hurmaavat iloisilla väreillä ja onnen tunnelmalla.

Kuvat
Kuvat
Jos siis haluat lukea aiheesta lisää, käy hakemassa viimeisin Häät-lehti lehtipisteestä.Oletteko teistä joku valinnut juhlien teemaksi upean vintagen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)