12/30/2015

2016: Meidän vuosi

Aivan mahtavaa, vihdoinkin se on kohta täällä. Nimittäin vuosi 2016 ja ennen kaikkea meidän HÄÄVUOSI! Kesällä 2014 varasimme hääpaikan, josta hääjärjestelyt varsinaisesti lähtivät käyntiin. Siitä on puolitoista vuotta! Tulee kylmät väreet kun ajattelee miten nopeasti aika on mennyt! Siis oikeasti 1,5vuotta on mennyt lähes sormia napsattamalla. No ei nyt sentään ihan niin nopeasti, mutta aluksi tuntui että häihin on pieni ikuisuus. Niin se aika rientää ja yksi elämämme parhaista vuosista voi alkaa <3.

Uuden vuoden aatto on mielestäni ihanan haikea päivä. Muistelemme yhdessä mennyttä vuotta, mitä kaikkea olemme nähneet ja kokeneet. Minulle vuosi 2015 on ollut todella antava. Matkustimme mm.Kuubaan, joka oli yksi upeimmista matkakohteista jossa olemme käyneet. Työrintamalla sain uusia haasteita. Minusta on tullut kummitäti. Myös blogin pitäminen on ollut hauskaa, olen saanut paljon vinkkejä ja tutustunut uusiin ihmisiin. Olin sisareni häissä kaasona. Olemme ehtineet nähdä paljon ystäviämme ja viettäneet ihania hetkiä kahdestaan. Toisaalta vuosi on ollut myös raskas työkiireiden, hääsuunnittelujen ja sairastumisten vuoksi. Mutta kokonaisuudessaa erinomainen vuosi!

Uutta vuotta vietämme ystäviemme kanssa syöden, juoden, nauraen ja nauttien. On jälleen aika uusille mahdollisuuksille. Jännittävää ajatella mitä kaikkea tuleva vuosi tuo tullessaan. Ainakin se on fakta, että me juhlitaan 2v kihlapäivää, polttareita ja häitä tulevana vuonna. Tosi mukavaa on myös se, että lähes joka viikko joku meidän mahtavasta Häät 2016-ryhmän jäsenestä viettää häitään :). Eikä siinä vielä kaikki, hyvä ystäväni menee naimisiin lokakuussa. Joten häähuumassa ollaan koko vuosi 2016! <3

Ihanaa, onnellista ja rakkauden täyteistä uutta vuotta teille lukijoille ja kaikille niille, jotka juhlivat häitään ensi vuonna. Kun uusi vuosi vaihtuu nostetaan Leonardon esimerkkiä seuraten malja vuoden 2016 hääjuhlille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)