11/26/2015

Maailman paras kynsilakanpoistoaine

Käykö teillekin niin, että huomaatte ennen juhliin lähtöä sen yhden asian unohtuneen. Katse sormiin ja kyllä näin on; viikko sitten lakatut kynnet loistavat epäsiiistinä. Mitä tummempi lakka, sen pahemmalta kynnet näyttävät. Aikaa vanhan lakan poistoon ja kynsien lakkaamiseen ei ole, joten näillä kynsillä on sitten "mentävä". Minulle kävi näin todella usein. Vielä "kauheampaa" on se, että olet juuri lakannut kynnet ja lakan kuivumisessa kestää odotettua kauemmin, kohta pitäisi jo lähteä. Mihinkään ei voi koskea, jotta lakka ei sotkeennu. Mies joutuu siis avustamaan kengät jalkaan ja takin päälle. Matkalla tilaisuuteen huomaat jo, että lakassa komeilee useita viiruja tai se on kasaantunut paakuiksi.

Pakko siis hehkuttaa uusinta kosmetiikka löytöäni täällä bloginkin puolella. Kokeiltuani tuotetta oli minulle aivan selvää, että tässä on maailman paras kynsilakanpoistoaine! Kyseessä on Maybellinen ihana räikyvän pinkki tehopakkaus nimeltä "Express Remover".

Tämä kynsilakanpoistoaine todella toimii erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Dippaa yksi sormi kerrallaan purkin sisälle ja pyöräytä kynsi poistoainetta sisältävään sieneen. Nosta sormi ja toista sama muille kynsille. Aikaa menee alle minuutti ja kynnet ehtii lakata vaikka taksimatkalla juhliin (huom. kannattaa ottaa mukaan nopeasti kuivuva lakka!).

Varsinkin tummissa lakoissa on ärsyttävää se, että lakka leviää poistovaiheessa sormiin. Tällaista ongelmaa ei tule koskaan enää olemaan, kun vaihdat tähän tuotteeseen!


Oletteko te jo kokeilleet tätä tuotetta?

P.s tämä ei ole mainos tuotteelle vaan oma mielipiteeni ja vinkki kaikille lukijoilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)