11/01/2015

Hääviikonlopun hotelli

En ole vielä kirjottanutkaa tänne, että buukkasin meille hääviikonlopuksi Hotelli Fabianin. Olimme miettineet, että jossain vaiheessa varaus pitäisi tehdä, mutta emme olleet vielä päättäneet minkä hotellin varaamme. Vinkkinä hääpareille: Jos vietätte Helsingissä kesähäitä, kannattaa huone varata suosituimmista hotelleista jo tämän vuoden puolella. Myös vieraita kannattaa muistuttaa asiasta, sillä Helsingissä on paljon tapahtumia ja festareita kesän aikana, joten hotellihuoneita buukkaavat muutkin kuin hääparit ja turistit.

Vierailin lokakuussa Dave the Date-messuilla, joissa oli tarjolla muutamia hotellipaketteja messutarjous hintaan. Eniten minua miellytti keskustan läheisyydessä sijaitseva Hotelli Fabian, joten soitin sulholle laitetaanko varaukseen. Vastaus oli myönteinen ja tein omat ratkaisut huoneen suhteen. Päätin ottaa koko viikonlopuksi Fabianin Style huoneen, jossa on paljon tilaa ja huoneet sijaitsevat hotellin ylimmässä kerroksessa. Halusin, että huone on tilava, sillä vietän itse hotellissa häitä edeltävän yön ja aamupäivällä kaasot auttamat minua pukeutumaan ja nautimme yhdessä kuplivaa viimeiset hetket neitinä. Tilaa siis tarvitaan. Lisäksi tilaa on hyvä olla myös siitä syystä, että päädyn varaamaan meikaajan ja kampaajan hotellihuoneeseen. Mielestäni Fabian on hinta-laatusuhteeltaan hyvä, sillä emme halunneet maksaa hääyöstä yli 300 euroa ja nyt saimme häitä edeltävän yön ja hääyön kohtuulliseen hintaan (budjetti ylittyi reilu 50e alkuperäisestä, mutta olinkin arvioinut hinnat yleisesti liian alakanttiin).

Kävin huvikseni tsekkaamassa Fabianin sijoituksen Tripadvisorilla. Yllätyin positiivisesti, sillä se oli arvioitu Helsingin parhaimmaksi hotelliksi! Ja mitä muutakaan hääviikonlopulta voi odottaa, kuin erinomaista palvelua, rauhallista yöpymistä shampanjaa ja suklaata unohtamatta ;).

Lisätietoa täältä.


Kuulostaa ihanalta. Hinnat on samat vuodelle 2016.


Oletteko te jo varailleet hotelleja? Mikä vaikutti hotellivalintaan?

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, varasin meille myös muutama viikko sitten hääyön Fabianista! :D Mielestäni kaikista vaihtoehdoista ehdottomasti paras hinta-sisältösuhde :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)