11/09/2015

Häät digilehti

Oletteko jo ehtineet tutustua uusimpaan, ilmaiseen Häät-lehden digilehteen? Lehden tarjonta on kivan monipuolinen. Suurimmaksi osaksi siinä käsitellään hääpukumuotia vuodelle 2016 ja puvut olivat kyllä varsin ihania! Löysin sieltä todella monta suosikkia. Jos hääpuku on vielä hankkimatta, oli lehdessä kattavasti koostettu eri hääpukuliikkeiden tarjontaa.

Kiinnostavan morsiuspukumuodin ohella lehti tarjoaa ideoita hääasusteisiin, kuten kenkiin ja koruihin. Myöskin sulhasille löytyy erilaisia asukokonaisuus vaihtoehtoja. Pakko sanoa, että morsiuspukuliikkeiden tämän hetkinen tarjonta on todella monipuolista ja vuoden 2016 morsiamet tulevat näyttämään kyllä erittäin upeilta ja tyylikkäiltä! Pääset lukemaan lehden ja tsekkaamaan omat suosikkisi täältä. Blogi postauksen kuvat digilehdestä.

Tässä omat suosikkini:

Ihanaa vanhan ajan rentoa tyyliä. Morsiamen pitsikirjailtu puku on samalla tyylikäs ja linjoja hyväilevä, mutta käytännöllinen. Pitsi onkin entistä pehmeämpää, joka takaa paremman liikkuvuuden. Kannattaa ehdottomasti tarkistaa pitsin laatu morsiuspukua ostaessa. Jos pitsi tuntuu liian jäykältä ja hiertävältä, kannattaa mekon ostoa todella harkita kahteen kertaan. Pidän myös kuvan harmaahousuisen miehen tyylistä.


Upea koristeellinen hääpuku ja syväänuurrettu selkä on kauniin sensuelli. Rohkea morsian jättää hunnun kokonaan pois, jolloin puvun selkäosa saa arvoisensa huomion. Hääpuku Kenneth Winston.

Elegantti kapea puku sopii erityisesti hoikalle morsiamelle. "Jujuna" on läpikuultavat kirjaillut hihat, joilla kokonaisuuteen saadaan entistä enemmän ryhtiä ja arvokkuutta. Hääpuku Justin Alexander 8812.


Ylellinen puku upeilla kirjailuilla saa morsiamen todella loistamaan. Kevyt alaosa tuo joutsenmaista tunnelmaa pukuun ja puku on yksinkertaisesti ihana. Tämä on ehdottomasti mielestäni digi-lehden morsiuspukutarjonnan kärkipään pukuja. Hääpuku Signature 9794, Morsiuspukuliike Josefiina.


Ella Rosan hääpuvut ovat romanttisen herkkiä, kevyitä ja laadukkaita. Hääpuvuissa on myös panostettu yksityiskohtin. Hieman kermanvärinen puku sopii hyvin suomalaiseen ihonsävyyn ja kokonaisvaikutelma lipuu pehmeän vintagen puolelle. Hääpuku Ella Rosa, Glamour Lahti.


Kuten olettekin ehkä lukeneet aiemmista postauksistani, pidän enemmän kapealinjaisista merenneitomallisita puvuista ainakin itseni päällä. Toki nämä prinsessaunelmat ovat aivan ihania. Esimerkiksi tämä upeasti kirjailtu helmenvärinen puku on äärimmäisen kaunis. Hääpuku Signature 9795, Morsiuspukuliike Josefiina.

Tässä Grace Kelly tyylinen elegantti hääpuku. Puvun hohtava valkoinen väri on yksinkertaisen tyylikäs. Hääpuku Muotitalo Tyynelä, Urith, Avenue Diagonal.


Ihastuin puvun kristallisomisteiseen yläosaan. Alaosan tylli menee mielestäni hieman arkisuuden puolelle. Puku olisi näyttävämpi, jos alaosan kangas olisi kirkkaan valkoinen, mutta on puku silti kyllä kaunis. Hääpuku Pronovias Prisma, Morsiuspukuliike Josefiina


Muista myös käydä äänestämässä  kaunein hääpuku-kilpailussa omaa suosikki pukuasi. Voit voittaa 1000 euron lahjakortin kauneimman hääpuvun voittajaliikkeeseen. Äänestämään pääset täältä.


Mitä mieltä te olitte digilehdestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)