11/20/2015

Hääpuku saapui!

Työpäivä alkoi lähestyä loppuaan tiistai-iltapäivällä, kun kännykkäni piipahti viestin merkiksi. Ihmettelin saatuani viestin oudosta numerosta, mutta klikkasin sen auki. Viestin sisältö oli seuraava: "Hei, tilaamanne puku on saapunut Niinattareen. Voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse numeroon xxx ja sopia noutosovitusajan. Mukavaa päivänjatkoa! Ystävällisin terveisin, Niinatar." Pienen hämmennyksen jälkeen jännitys iski ja soitin sulholle asiasta.

Aluperin puvun piti saapua tammikuussa, joten sen saapuminen näin 1,5kk aikaisemmin yllätys oli suuri. Ainakin mahdollisille korjauksille jää hyvin aikaa! Sovin, että noudan puvun viikonlopun aikana. Koska puku saapui odotettua aikaisemmin, aloin jo stressamaan mahtuuko se ollenkaan päälle. Mitään hääkuntoon- projektia en varsinaisesti ole aloittanut, vaikka salilla olenkin kesää ahkerammin käynyt. Onneksi kuukausien odotus palkitaan ja näen puvun aivan pian! Olen yhtä aikaa iloinen ja jännittynyt. Päässä pyörii monta kysymystä: onko puku hyvä, miten malli istuu, mitä korjauksia siihen tarvitsee mahdollisesti tehdä...

Ennen puvun saapumista olen jo useamman kerran miettinyt, millaiset alusvaatteet (rintsikat) sopivat olkaimettomaan sydänpäätie malliseen pukuuni. Minulla oli lahjakortti Just for you-liikkeeseen, jonka tiesin myyvän laadukkaita alusvaatteita. Liikkeen valikoimaa tarkistelutuani, törmäsin usemassa blogissakin hehkutettuihin wonderbra liiveihin. Soitin liikeeseen, että löytyykö tästä mallista kokoani ja vain yksi kappale varastosta löytyi. Päätin siis käydä sovittamassa liivejä ja sen verran hyviltä ja tukevilta tuntuivat päällä, että mukaani ne myös lähtivät. Liiveissä on myös se hyvä puoli, että ne pysyvät paikoillaan silikoninauhan avulla eivätkä valu. Selkäosaa voi siirtää alaselkään, joten en usko, että ne näkyvät hääpuvun alta.

Vielä en uskalla sen enempää hehkuttaa liivejä, sillä en tiedä miten hyvin ne sopivat hääpuvun alle. Joka tapauksessa niille tulee olemaan paljon käyttöä varsinkin kesällä ohuiden toppien alla. Kerron kuitenkin sovituksen jälkeiset fiilikset ja sen, tuleeko nämä olemaan hääpukuni alla vai ei. Millaisia alusvaatteita te olette ajatelleet puvun alle?

Kuva


Huh, vielä hetken pitäisi tässä jännityksessä jaksaa!2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Mun täytyy myös hankkia mekon alle olkaimettomat rintsikat ja tuollaiset, missä on silikoninauhat, kuulostaa enemmän kuin hyvältä :) Täytyy varmaan myös kuikuilla noiden wonderbra-liivien perään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti näyttää siltä, että mun mekon selkäosa menee niin alas, ettei rintsikoita voi laittaa ollenkaan, vaan ne "kanafileet". Mutta suosittelen ehdottomasti, jos sulla selkäosa ei ole niin avoin ja muutenkin hyviä olkaimettomia liivejä tarvitsee aina :)

      Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)