10/29/2015

Teema: Syksy & Halloween

Syksyn ruska ja väriloisto on tällä hetkellä upeimmillaan. Luonnossa nähdään voimakkaita keltapohjaisia lämpimiä ja mausteisia sävyjä. Syksyn väreihin lukeutuvat lisäksi ruskea ja oliivin vihreä. Juhlaväreinä syksyllä toimivat hyvin myös liila, musta ja punainen. Tulevana viikonloppuna vietetään Halloweeniä, joten päätin tehdä inspiraatiopostauksen syyshäitä ja muita juhlia suunnitteleville.

Koska luonto on niin kaunis ruskan aikaan, kannattaa se ehdottomasti hyödyntää hääkuvauksissa. Suomessa en ole koskaan törmännyt siihen ideaan, että hääparin päälle heitettäisiin riisin tai ruusunlehtien sijaan vaahteranlehtiä, mutta tämä kannattaa kyllä syysmorsianten laittaa merkille!

Kuvat Pinterest
Syksyn luonnosta saa aivan mielettömän upeita kuvia!

Kuva
Iloinen oranssi

Päävärinä syksyllä ja Halloweeninä on ehdottomasti oranssi. Värinä oranssi on mielestäni aika voimakas, mutta sitä on helppo "pehmentää" luonnonvalkoisen ja ruskean sävyillä.

Halloween tuo mukanaan mahtavia ideoita kurpitsojen koristeluun, kattaukseen, leivonnaisiin ja kiitoslahjoihin jne. Olisihan esimerkiksi tällainen aika ihana koriste hääpaikalla!


Kynttilöissä ja pöytäkoristeissa hyödynnetään upeasti luonnon antimia

Kuva
Pöytään "kukka"kimpun voi tehdä vaikka omenoista. Nälän yllättäessä voi haukata palan koristeesta ;)
Kuva
Ideoita on todella paljon myös upeisiin paikkakortteihin ja kiitoslahjoihin

 Drinkkeihin väriloistoa tuo kirkas punainen

Kuva

Dramaattinen musta

Itselläni tulee Halloweenistä mieleen naamiaisasuihin pukeutuminen, maalatut kasvot, pääkallot ja luurangot jne. Jos ajattelen kokonaisuutta, ei mieleen tule tyylikkyys vaan oikeastaan päin vastoin. Jos järjestäisin Halloween aiheiset juhlat, haluaisin ehdottomasti säilyttää juhlissa arvokkuuden ja kokonaisuuden tulisi olla mieleenpainuva, mutta kaunis. Panostaisin etenkin kattaukseen, kynttilöihin ja teeman mukaisesti ruokaan ja juomaan.

Värinä musta toimii tehokkaasti sekä syys-, että Halloween-teemassa. Mielestäni musta on tyylikäs valinta. Jos ei ole niin perinteinen morsian, kannattaa ehdottomasti harkita mustaa tai tummanliilaa hääpukua. Värinä musta sopii mielestäni kaikille.

Kuva
Kuva
 Olisihan musta puku ihanan dramaattinen! Eikä tarvitsisi pelätä likaavansa sitä.

Kuva
Tyylikkäitä drinkkejä, joita mustat koristeet terävöittävät
Kuva
 Kallis kulta

Mielestäni kulta sopii parhaiten juuri syksyyn ja hopea taas eniten valkoisen kaveriksi talvihäihin. Kulta toimii erinomaisesti hääpuvussa. Ja mikä parasta, se on nyt erittäin trendikästä!

Kuva
Kuva
 Kurpitsoja on helppo maalalta mieleisensä sävyyn. Tässä mahtava idea vieraskirjalle.

Kuva
Musta ja kulta ovat mielenkiintoinen yhdistelmä. Kokonaisuus on erilainen, mutta morderni. 

Kuva

Sytyttikö syys/Halloween aiheiset juhlat?

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, kyllä sytytti! Ainoa ongelma syyshäissä on se keli. Märkää, vettä tihkuttaa ja on kylmä, yäk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syyshäät/juhlat olisi ihanat. Tuo keli onkin pitkä miinus, siihen kun ei voi vaikuttaa. Mutta jos hyvä sää sattuu, niin värit tulevat vielä loistavammin esille :)

   Poista
 2. Meillä on juurikin nyt viikonloppuna juhlat, ja halloween oli se hyvä syy tehdä juhlista hieman synkemmät ja omannäköiset :D
  Ja en edes tajunnut vielä jonkun aikaa sitten, että oli kyllä hyvä idea alunperin että lähdetään luontoon ottamaan kuvia, ja todellakin, nyt on hyvä hyödyntää syksyinen metsä! :)
  Kun nyt vaan sitten lauantaina olisi hyvä sää, ei paljon huvittaisi vesisateessa ja ties missä hiippailla pihalla, kun ei tosiaan ole mitään studiota eikä muuta, tosin juhlapaikalla nyt ehkä voisi saada jotain otettua, mutta kun me nimenomaan halutaan tuonne metsään järven rannalle :)

  VastaaPoista
 3. Oij, mahtavan kuuloiset juhlat on teille tulossa. Nyt ainakiin luvattiin hyvää säätä ja vettä ei pitäisi tulla ollenkaan, syyssää siis parhaimmillaan :). Oikein ihanaa hääpäivää teille <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)