10/04/2015

Save the Date-häämessutEnsi viikonloppuna vietetään Save the Date-häämessuja tapahtumakeskus Koskenrannassa. Messuilta löydät vinkkejä ja ideoita kattaukseen ja somistukseen, hyviä messutarjouksia sekä paljon hyödyllistä ohjelmaa.

Messuilta voit myös löytää unelmien hääpuvun edulliseen hintaan "jotain käytettyä"-messupisteestä. Pukujen lisäksi myynnissä on myös paljon asusteita.
 

Voita liput messuille

Vielä on aikaa osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa liput kyseiseen häätapahtumaan.Näin ollistut kilpailuun:
 
"Vangitse valokuvaan unelmiesi häät? suuret, pienet, rannalla, kaksin, metsässä, kaupungissa? Tyyli on vapaa ja monimuotoinen. Julkaise kuva Instagramissa tageilla @haamessut #unelmienihaatkisa #savethedatemessut

Kisa on käynnissä 7.10. klo 12 saakka. Kisan palkintoina arvomme 10 kahden hengen sisäänpääsyä Save the Date-häämessuille sekä messuilla julkaistavan uunituoreen Häät-lehden!"Vaikka onnetar ei tällä kertaa suosisikaan, voit ostaa
Tikestistä kahden hengen kimppalippuja edulliseen, 15 €:n yhteishintaan. Lipun hintaan sisältyy ilmainen kuljetus messubussilla Kiasmalta Koskenrantaan sekä narikkapalvelut.Voit myös ostaa lippuja suoraan ovelta. Liput yksittäin ovelta 10€. Messubussilla lähtee Kiasmalta Koskenrantaan tasatunnein. Takaisin Helsingin keskustaan pääset myös messubussin kyydissä.

Messutarjoukset

Tapahtumasta löytyy tietysti paljon hääaiheisia messutarjouksia. Muista varata mukaan käteistä, sillä kaikilla palveluntarjoajilla ei välttämättä ole maksupäätettä. Messutarjouksia voit tarkastella täällä.

Häät-lehti

Uusin häät-lehti ilmestyy messujen tienoilla, jonka voit ostaa suoraan messuilta. Messutarjouksena saat kolme lehteä 10 eurolla, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Lehti on todella idearikas ja monipuolinen. Olen itse hyödyntänyt kyseistä tarjousta aiemmilla messuilla ja aina löytyy jotakin uutta!

Messuilla pääset tapaamaan Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäkeä Häätrendit 2016- ohjelmanumerossa.
Kuva

Messuohjelma kuulostaa varsin mielenkiintoiselta ja saa varmasti poimittua hyviä vinkkejä yhtä elämän tärkeintä päivää varten! Häämessujen tarkan ohjelman löydät täältä!Onko moni teistä lähdössä messuille "ideavarkaisiin"?

2 kommenttia:

 1. Mä olen menossa sunnuntaina mun toisen kaasoni kanssa :) Jos sulla ei oo vielä lippuja tai mielit ottaa mukaan vaikka pari kaveria, niin mun blogin puolella olis myös yks kimppalippu arvonnassa :)

  http://idajavelppa.blogspot.fi/2015/10/hyvan-mielen-haamessut.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Kiitos vinkistä :). En ole vielä aivan varma menenkö messuille, lokakuu melko kiireinen. Mutta toivottavastisiellä ehdin toisena päivänä piipahtamaan :)

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)