10/01/2015

Saludos de Malaga

Terveisiä Malagasta!

Meillä oli todella kiva miniloma ja tekemistä riitti. Yllätyin, miten romanttinen ja siisti kaupunki Malaga on. Jonkin verran olen Espanjassa matkustanut ja mielestäni Malaga oli yksi Espanjan kauneimpia kaupunkeja. Lomaan on helppo yhdistää niin rannalla kuin kaupungillakin hengailu ja tietysti shoppailu ja tapakset. Malaga on myös erittäin turvallinen ja paikalliset ovat todella ystävällisiä. Turisteja oli jonkin verran etenkin Saksasta, mutta suomalaisia oli melko vähän. Ehkä he matkaavat Malagan sijaan Fuengirolaan.

Pidän espanjalaisesta perhe kulttuurista, jossa vietetään aikaa yhdessä ikään ja kellonaikaan katsomatta. Tuntuu, että he osaavat nauttia hetkestä ja arjesta oli viikonpäivä mikä tahansa. Lisäksi paikallinen tapaskulttuuri on suuri nautinto, varsinkin juustotapakset ovat erityisesti mieleeni.Niin hyviä tapasruokia ja yksi pitsakin syötiin puoliksi. Yksi parhaimmista pitsoista, mitä olen koskaan syönyt!

Mikan bestmanilla, Jyrillä ja hänen vaimollaan Lauralla on asunto Benalmadenassa (Malagan lähellä), jossa on kyllä aivan mahtava näköala uima-altaalta.Täällä todella kelpaa viettää vapaa-aikaa töiden jälkeen!


Saimme nauttia matkan aikana niin auringosta, kuin täysikuustakin. Tässä kaunis auringonlasku heidän parvekkeeltaanOstoksia

Malagassa on paljon vaate- ja kenkäliikkeitä, joten tietysti jotain ostettavaakin oli. Ostin muutaman paidan, kellon ja  syystakin. Vaimousmekkoa ei tällä kertaa kuitenkaan löytynyt. Sen sijaan löysin aivan ihanat korkkarit, täydelliset nudet joissa on juuri sopivasti korkoa. Testasin kenkiin myös kenkäkoruja, jotka olen aiemmin ostanut. Luulen, että nämä on nyt ne kakkos (ellei nouse ykköseksi) hääkengät. Lisäksi mukaan tarttui tummansiniset perusavokkaat, joita voisi toki häissäkin käyttää.

Hääpukumuotia Malagasta:

Vaikka häävapaata lomaa vietettiinkin, nappasin kuitenkin muutaman kuvan Malagan hääpukuliikkeiden näyteikkunoista. Eniten näkyi Airen ja Pronoviaksen liikkeitä. Vasemmanpuolimmainen on kaunis pitsiunelma, joka sopii varmasti etenkin tummalle espanjalaiselle kaunottarelle. Oikeanpuolimmainen taas enemmän jenkkityylinen kaupallisempi tyllihelmainen mekko.

Alhaalla a-linjainen tylliunelma pienillä hihoilla ja oikealla veistoksellinen satiinimekko
Bongattiin myös oikea hääpari Malagan näköalatasanteelta


Kaunis hääkirkko, jossa ilmeisesti parhaillaan vihitään hääparia autosta päätellen.Jos Espanjaan päin matkaa, suosittelen ehdottomasti Malagaa.Toimisi hyvin häämatkanakin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)