10/07/2015

Pappi varattu

Alle 10 kuukautta häihin ja taas ollaan askeleen lähempänä h-hetkeä. Sulho nimittäin varasi meille papin!

Pappi tulee ainakin täällä pk-seudulla varata oman asuinalueen seurakunnasta, vaikka vihkiminen ei tapahtuisikaan oman seurakunnan kirkossa. Koska kuulumme aika pieneen seurakuntaan, ei pappi valikoimaa kauheasti ole. Papin suhteen toiveena on kuuluva ääni ja se, että hän puhuisi meistä parina kauniisti ja mieleenpainuvasti (vaikka monet ovat sanoneet, etteivät muista kirkko-osuudesta mitään). Toiveena oli myös se, että meidät vihkii miespappi. Tähän en osaa eritellä syitä. Päätimme siis tehdä varauksen hyvissä ajoin, jotta saamme miespapin. Ja tadaa, yksi ruksi taas to do-listalta raksittu yli!

Jotenkin tuo papin varaaminen teksi entistä konkreettisemmaksi sen, että tässä tosiaan ollaan menossa ensi kesänä naimisiin <3

P.s. Saako kirkossa jo tuulettaa?
Kuva
 Tälläinen kuva olisi aika ihana, mutta en tiedä miten käytännössä onnistuisi

Kuva
Jos kirkko on sisältä upea ja teillä on hieman aikaa, kannattaa ottaa muutama kuva ennen kuin astutte ulos riisi/ruusu sateeseen tms.
Kuva

Oletteko te jo varailleet pappia ja oliko teillä joitakin kriteerejä siihen liittyen?

4 kommenttia:

 1. Kyllähän ton kuvan ottaminen varaan onnistuisi, kun kuitenkin vieraat seuraa kaasoja ja bestmanejä, eli istuvat paikoillaan niin kauan kuin he liikkuvat. Ja jos hääseurueelle sanoo, että odottavat siihen että teistä on otettu kuva, niin eiköhän kaikki odota? Mä en ainakaan oo koskaan nähnyt että kukaan ryntäisi ennen hääseuruetta tai vanhempia. Vanhemmillekin voi kertoa tästä suunnitelmasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaasot voisivat mainita tästä vieraille, kun he tulevat kirkkoon. Ongelmana on se, että kaikki seisovat ja odottavat morsiusparin jälkeen kaasojen ja bestmanien lähtöä, mutta ehkä kuvaaja voisi ohjeistaa vielä vihkimisen jälkeen, että vieraat istuisivat hetken kuvaa varten :)

   Poista
 2. Meillä ei vielä oo pappia varattuna, enkä oikeastaan tunnekaan meidän vihkipaikkakunnan pappeja. Toiveissa on pappi, jolla on kuuluva ääni ja osaa puhua kauniisti meistä vaikkei tunnekaan. :) Nuo kirkkokuvat on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seurakunnan sivuilta löytyy hyvin kuvia, joten voi valita sen mukaan vaikka kokeneen papin :).
   Samat toivees siis kuin meillä on. Joo, nuo on ihanan romanttisia ja lämminhenkisiä!

   Poista

Kaunis kiitos kun ilahdutit minua kommentillasi :)